He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Almás (vagy barackos vagy szilvás) palacsinta sütőben

2015.10.24. 07:01 guma

Hozzávalók:

6 tojás, 1 csésze tej, 2/3 csésze liszt, só, 3 dkg vaj, 3 db nagyobb alma szeletelve, 1/4 csésze cukor és 1 teáskanál fahéj.

ezt a sorrendet látod a videón: a tojásokat a keverőedényben fel kell verni, majd a tejet a tojáshoz öntve tovább keverni. Következik a liszt hozzáadása a sóval és addig kell keverni míg egyneművé válik az anyag.

Közben a sütőt 180 fokra melegíteni és egy hőállóedényben a vajat megolvasztjuk benne, amibe az almákat elterítjük és visszatoljuk a sütőbe, és amíkor hallod, hogy a vaj sistereg, ráöntöd a tésztát amit megszórsz cukorral és fahéjjal.

kb 20 percig süsd, és fogyaszd melegen ezt a csemegét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr647985209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása