He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Peruban "lakó" kapszulákat függesztettek a hegyre...

2015.09.23. 08:01 guma

skylodge_06

skylodge__05

skylodge_03

skylodge_02

Felfüggesztettek 400 láb magasan Peru Sacred Valley Cusco-ra, három kapszulát, amik olyan érzést keltenek, mintha Space Age áramvonalas pótkocsik lenének.Az  átlátható hüvelyeket alvásra szánják. Nagy kaland egy ilyen, ügyes alumínium repülőgéptörzsben lakni, mely időjárásálló polikarbonát és a látogató elé tár egy 300 fokos kilátás ami a völgyre nyilik.

Skylodge Adventure Suites hozta létre, a vállalat Natura Vive, melyet egy csoport fiatal vállalkozó alapitott, akik azt akarják megmutatni, minden korosztály számára, vagy tapasztalati szinten a hegy egy nagy kaland. Ennek egy része az izgalmat sem nélkülözi, hisze a látogatóknak meg kell mászni, vagy túrázni egy kihívásokkal teli nyomvonalon, segítséggel, hogy a elérjék a hálóhelyiséget és az ég föld között aludjanak.

A kapszula lakosztályban található négy ágy, egy étkező, és fürdő, biztosítva a kényelmes belső hőmérséklet valamint a természetes szellőzés a hat ablak és négy szellőző csatornán keresztül. A hüvelyben függönyökkel a magánélet "is biztosított, kizárva a kíváncsi kondorkeselyűk tekintetét." (Via designboom)skylodge_04

skylodge_08

skylodge_10

skylodge_07http://www.thisiscolossal.com/2015/07/sleep-amongst-the-condors-400-feet-above-a-sacred-valley-in-peru/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr527687642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása