He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Nostradamus titkai + Nostradamus elveszett kódexe

2015.06.17. 08:04 guma

Michel Nostradamus jóslatai évszázadok óta lázban tartják az emberiséget. Sokan úgy hiszik, hogy mai világunk katasztrófáit is megjósolta. Most első alkalommal törvényszéki vizsgálatnak vetjük alá szavait, hogy kiderítsük az igazságot a világtörténelem egyik legtitokzatosabb és leginkább félreértett alakjáról. A történelmi múltba utazunk, amikor az egyház diktálta a szabályokat, és akiket eretneknek hittek, azok a máglyán végezték. Nostradamusnak is küzdenie kellett, hogy látomásai miatt ne ítéljék halálra, ám hamar híre ment, amikor megjósolta II. Henrik francia király halálát. Misztikus képességei szembefordították az egyházzal, s egy sötét, félelemmel, asztrológiával, eretnekséggel, szexszel és botrányokkal teli világba vezették.

Nostradamus elveszett kódexe

Lehetséges hogy Nostradamus, a próféta előrelátta a jövőt hogy figyelmeztessen minket? Lehet hogy már túl késő? 1994-ben,egy olasz újságíró kutatásokat végzett a Rómában megtalálható Olasz Nemzeti könyvtárban ahol régi feljegyzések után kutatott.Buzgó kitartó keresgélése közepette véletlenül rábukkant egy szokatlan kéziratra a borítóján ez állt: Nostradamus Vatinicia Code.Kinyitva belsejében megpillantotta a könyv a szerzőjének a nevét is,a kitörölhetetlen tinta időállón sugallta szerzőjének nevét: Michel de Nostradame a Notredame próféta. Ez a lelet különösen figyelemre méltó volt, a kéziratot is több mint nyolcvan akvarell illusztrációkkal festette meg maga a próféta. Lapjaiban rejtélyes, bizarr képek, egyesek szerint a jövő képét tárja elénk. Betűk, szimbolikus tárgyak, gyertyák, keresztek, és még egy égő torony is felbukkan. Ezek a képek a jövő vizuális megnyilvánulásai az ő jövendöléseinek ami egyesek szerint teljesen körbeöleli a 21. századot.Vajon miért volt ez a könyv elrejtve több mint 400 évig? A képek és feljegyzésekkel ellátott jövőt jósoló íratott Nostradamus szándékosan rejtette el?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr127483152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása