He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Kubatov őket "tagadta" meg

2015.05.25. 06:06 guma

Kubatov Gábor cáfolja Kubatov Gábort

A Fidesz pártigazgatója cáfolta, hogy a Fidesznek lenne egy gimnazistákból álló titkos akciócsoportja, akik Szabad Európa Csapat néven a kormánypártot segítenék illegális adatszerzéssel a választások idején. A Nemzeti Adatvédelmi Hatóság elnöke konkrétan azt írta az ügy miatt a szervezetnél feljelentést tevő szocialista képviselőnek, hogy 

Kubatov Gábor válaszlevelében arról tájékoztatta a hatóságot, hogy nincs tudomása az ún. Szabad Európa Csapat létezéséről. A pártigazgató állítása szerint ilyen elnevezéssel nem működik szervezet a Fidesz keretében.

Ehhez képest Kubatov Gábor Youtube-csatornáján találtunk egy 2010 február végén (az országgyűlési választási kampány hajrája idejé) feltöltött videót, aminek azt a címet adták, hogy Találkozás a Szabad Európa Csapat tagjaival. Ezen a videón Kubatov Gábor mondja el a fiatal közönségnek, hogy ki a jobboldali, illetve mi a különbség az MSZP és a Fidesz között. 

Elég egyértelműnek tűnik a helyzet, de megkerestük Kubatov Gábort, hogy mivel tudja feloldani a videó és a NAIH-nak írt válasza közti ellentmondást. Várjuk válaszát, amint megjön, frissítjük a cikket.  

http://index.hu/belfold/2015/05/24/kubatov_gabor_cafolja_kubatov_gabort/

Kamuzáson kapták a Fidesz pártigazgatóját

Azt mondta, nincs tudomása a Szabad Európa Csapat létezéséről. Pedig a 2010-es országgyűlési kampányban biztosan találkozott velük.

Határozottan cáfolta Kubatov Gábor, hogy lenne a Fidesznek egy fiatalokból álló titkos akciócsoportja, akik illegális adatszerzésben segítenék a kormánypártot, sőt a Nemzeti Adatvédelmi Hatóság elnöke szerint a pártigazgató arról tájékoztatta, hogy nincs is tudomása a Szabad Európa Csapat létezéséről. Így a NAIH meg is szüntette az ügyben indított vizsgálatát.

Ehhez képest az Index épp Kubatov youtube-csatornáján bukkant rá egy videóra a 2010-es választási kampányból, aminek az a címe, hogy „Találkozás a Szabad Európa Csapat tagjaival”.

http://www.hir24.hu/belfold/2015/05/24/kamuzason-kaptak-a-fidesz-partigazgatojat/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr327488872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása