He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Ez a nő valamit nagyon tud!

2015.05.14. 08:02 guma

Meryl Streep szakadt rockercsajként is fantasztikus, ezért 18. alkalommal jelölték Oszkárra.

Meryl Streepet eddig tizenkilencszer jelölték Oscarra, és a Ricki and the Flash előzetese alapján 2016-ban is ott lesz a jelöltek között. Egy rockzenészt játszik, aki még mindig a nyolcvanas években beszerzett bőrszerkóban lép fel, és úgy tűnik, a nagy siker elkerülte, még mindig kis kocsmákban kénytelen zenélni az együttesével. Ami érthető, hiszen a létező legunalmasabb rockzenét játsszák.

A trailer eleje azzal telik el, hogy elnyomjuk a kitörni készülő nevetést, és megbarátkozzunk Streep komikus kinézetével. Aztán felszínre tör a dráma: Ricki elhanyagolta a családját a zenéléssel töltött évtizedek során, de most hazatér, hogy a lányát, aki egy szakítás miatt teljesen összetört, megvigasztalja. Ricki szerelmi bánatba süppedő gyerekét Meryl Streep saját lánya, Mamie Gummer alakítja.

Meryl Streep a Ricki and the Flash című filmben

Forrás: ©2015 CTMG, INC All Rights Reserved.

A filmet Jonathan Demme rendezte, és a szintén egy kínos hazatérésről szóló, fantasztikusan sikerült Pszichoszingli-t is jegyző Diablo Cody írta, így némileg csalódás, hogy az előzetes egy konvencionális mederben folyó, szentimentalizmusba torkolló dramedyt sejtet. Ricki hazatér, megkapja a magáét az exférjétől (Kevin Kline) és az elhanyagolt gyerekeitől, de a végén az esküvőn mond egy megható beszédet, és mindenki együtt táncol a zenéjére. Reméljük ennél összetettebb és kíméletlenebb lesz a film, és nem csak arra fog rámenni, hogy a végén elpityeredjünk.

A Ricki and the Flash-t augusztus 7-től játsszák az amerikai mozik, a hazai bemutató dátuma nem ismert, de kizártnak tartom, hogy ez a film elkerülje Magyarországot.

A Ricki and the Flash plakátja Forrás: Tri Star

http://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20150507-meryl-streep-szakadt-rockercsajnak-kepzeli-magat-ricki-and-the-flash-kevin-kline-mamie-gummer.html

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr137441230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2015.05.14. 20:08:17

Imádom, kedvenc színésznőm!
Ahogy a Szív hídjai c. filmben játszott:)
És egy csomó másban is!
65 éves basszus:)))
süti beállítások módosítása