He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Legyen szebb napod!

2015.05.07. 08:02 guma

Mindennap átnéztek a hajléktalanon. Amíg aztán 3 fiatal hatalmas örömöt szerzett neki!
Mindennap levegőnek nézték a hajléktalant. Nézd meg, kik okoztak neki nagy örömet!

A mindennapi nehézségek és stressz miatt gyakran észre sem vesszük a körülöttünk élőket, csak megyünk, haladunk mindig a megszokott utunkon, csak a mi problémáink a fontosak, más nem érdekel, mással nem foglalkozunk.

Az alábbi kisfilmben három nyíltszívű, zenét kedvelő német fiatalt ismerhetünk meg, akik egy utcán élő hajléktalan férfinak szereznek pár percnyi örömet és odafigyelést, na meg az zenélésükért kapott pénzt is a fedél nélkül maradt embernek adják, aki egyszerűen fel sem tudja fogni, hogy hogyan történhetett meg vele ez a jócselekedet.

A történet úgy kezdődik, hogy az egyik srác odamegy a hajléktalanhoz, és elkéri annak vödrét, amelyben a fekhelyéül szolgáló habszivacsát tartotta. A fiú a vödröt használva dobolni kezd, majd egy hirtelen mozdulattal kis kalapja az utcára került és pár perc múlva már bele is kerülnek az első aprók.

Ezután csatlakozott hozzájuk egy gitározó srác is, meg egy éneklő lány. A közönség is egyre népesebb lett. A pár perces fellépést követően az összegyűlt pénzt, kalapostól a férfinek adták, szép napot kívánva neki. Ezzel szerették volna felhívni a figyelmet azokra a sanyarú sorsra jutott emberek helyzetére, akik köztünk élnek, és lehet, hogy nem saját hibájukból kerültek utcára.
Nézd meg mennyire egyszerű ötletekkel varázsolnak szép perceket a fiatalokí:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr627433942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása