He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Orbán Habonyról - videón

2015.04.21. 22:55 guma

Most láss pár csodát, mert úton útfélen mégis együtt mutatkozik, az országház erkélyén kvaterkázik az ilyen nevűvel, akivel szerződés nélküli a viszonya...

Habony Ilyennevű Árpád találkozásai Orbán Viktorral

Nincs a kifizetési listán Habony Árpád, és nem is a miniszterelnök tanácsadója – ezt mondta Orbán Viktor Miskolcon. A teljesség igénye nélkül az Origo összegyűjtötte az elmúlt több mint egy évtizedből azokat a képeket, amelyeken együtt szerepelnek.

Forduljon a népesség-nyilvántartóhoz, ilyen nevű embert a kormány nem foglalkoztat, nincs rajta a kifizetési listán – mondta a Miskolcon fejlesztéseket bejelentő Orbán Viktor a Habony Árpáddal kapcsolatos újságírói kérdésre.

Nem tud azzal mit kezdeni

A miniszterelnök elmondta, nem tud azzal mit kezdeni, ha valaki a tanácsadójának képzeli magát, vagy annak nevezik az újságok. Hozzátette, hogy az ilyen kérdéseket a lerázandó kategóriába sorolja, és nem kíván reagálni a kávéházi pletykákra.

Mindezek ellenére összegyűjtöttük az utóbbi évekből azokat a képeket, amelyeken Orbán Viktor és Habony Árpád közösen láthatóak.

Tizenegy évvel ezelőtti tanácskozás

Forrás: MTI/Kovács Attila

A Fidesz 2004-es augusztusi országos elnökségének rendkívüli ülésén is ott volt Habony Árpád. Ekkor mondott le Medgyessy Péter és később került a helyére Gyurcsány Ferenc.

Zágrábba is elkísérte Orbánt Habony

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

2008. október 30-án egy zágrábi konferenciára is elkísérte Habony Orbánt. 

Orbán Viktor távozik a 2010-es kötcsei találkozóról

Forrás: MTI/Varga György

A 2010-es kötcsei találkozón Habony Árpád is ott volt. Akkor a miniszterelnök többek között arról beszélt, hogy a kétharmados kegyelmi állapot nem tart örökké.

A 2012-es egri frakcióülés előtt is láthatták Habonyt

Forrás: MTI/Komka Péter

Orbán Viktor környezetében a 2012-es egri frakcióülés előtt is feltűnt Habony Árpád. Az ülés meglehetősen feszült hangulatú volt, ahol Orbán állítólag ellene szóló puccsról is beszélt.

A parlamentben is sikerült a kormányfő közelében felbukkannia

Forrás: Orbán Viktor Facebook oldala

Orbán Viktor és Habony Árpád a parlamentben.

2013-ban Gyulára is elkisérte a frakciót

Forrás: MTI/Mohai Balázs

A 2013-as gyulai frakcióülésen is ott volt Habony Árpád. Az ülésen a rezsicsökkentés volt a középpontban. Politikai pletykák szerint a rezsicsökkentési kampány Habonytól származott.

Habony Árpád láthatta a zakóját levető Orbán Viktort

Forrás: Facebook / Orbán Viktor

Habony Árpád és Orbán Viktor a miniszterelnöki dolgozószobában.

Habony már öt éve is Orbánnal mutatkozott

Forrás: Facebook / Orbán Viktor

Habony Árpád és Orbán Viktor együtt várják a 2010-es parlamenti választási eredményeket. 

http://www.origo.hu/itthon/20150422-habony-ilyennevu-arpad-talalkozasai-orban-viktorral.html 

Habony valójában egy photobomb?

Azok után, hogy Orbán Viktor kedden is lényegében letagadta, hogy Habony Árpád neki dolgozik, Török Gábor egész galériát tett közzé, amelyen a két férfi együtt látható. Egy kommentelő szerint Habony csak egy photobomb.

"Ilyen nevű embert" címmel töltöttm fel fotóalbumot a Facebookra Török Gábor politikai elemző, az album tele van olyan képekkel, amelyen Orbán Viktor Habony Árpád társaságában látható, és Orbán a fotókon jól láthatóan éppen a munkáját végzi, így vélhetően Habony sem barátként van jelen.

Orbán a nyilvánvaló kapcsolat ellenére kedden lényegében letagadta, hogy Habony Árpád neki dolgozna, pedig már minisztere, Lázár János is elismerte korábban, hogy Habony tanácsadó a Fidesznél és a miniszterelnöknél. Orbán a Habonyra vonatkozó újságírói kérdésre azt felelte, hogy "Ilyen nevű ember semmilyen állami kifizetési listán nem szerepel", szerződésben nem állnak vele, majd közölte, hogy egyéb kérdésekkel a népesség-nyilvántartóhoz kellene fordulnia az újságírónak. Ezért kapta Török galériája ezt a címet.

Aztán azt is odaírta az elemző, hogy: "Nem mintha annyira fontos lenne, de valamiért mégis az. Komolyan nem értem, hogy miért kell tagadni a nyilvánvalót. Mit veszítene a miniszterelnök, ha simán kimondaná: Habony Árpád a tanácsadóm, igen. Szerintem onnantól már senkit sem érdekelne az egész történet..."

Hacsak nem az a megoldás, amelyet Török bejegyzésének egyik kommentelője, Osváth Péter írt: Habony Árpád valójában egy photobomb, vagyis olyan szereplő, aki kéretlenül és hívatlanul mászik bele és kerül rá unos-untalan a fényképekre.

http://hvg.hu/velemeny/20150421_Habony_valojaban_egy_photobomb

Habony Árpád, a titokzatos tanácsadó 14-12-10

https://www.youtube.com/watch?v=oLnmzAlDTNM

ez pedig a napokban történt az "ilyen nevű" emberrel:

"Ilyen nevű embert" album.

Nem mintha annyira fontos lenne, de valamiért mégis az. Komolyan nem értem, hogy miért kell tagadni a nyilvánvalót. Mit veszítene a miniszterelnök, ha simán kimondaná: Habony Árpád a tanácsadóm, igen. Szerintem onnantól már senkit sem érdekelne az egész történet...

törökgáborelemez fényképe.
https://hu-hu.facebook.com/torokgaborelemez

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr897388242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása