He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Útmutató az Élethez - Anasztázia előadás

2015.02.11. 08:01 guma

Valahol Szibériában él egy nő. Távol a civilizációtól és minden emberlakta településtől. Sosem tanult semmilyen iskolában, és városban is talán kétszer járt életében. Mégis mindent tud a világról. Mindent tud az emberiség múltjáról, jelenéről és jövőjéről. És amikor azt mondom: MINDENT -- akkor ez szó szerint értendő...

Vlagyimir Megre egyszerű kereskedő volt, aki hajójával járta az Ob folyót. Sosem akart könyveket írni, nem is hitt benne, hogy képes lenne rá. Mégis, miután találkozott a nővel, könyvei milliók gondolkodását változtatták meg Oroszországban és szerte a világon. Hatásuk lassan, de biztosan az egész Földet megváltoztatja. És ez nem mese, hanem a valóság.

Tudtad, hogy az ember képes olyan növényeket ültetni saját kertjében, amelyek őt minden betegségéből ki tudják gyógyítani?
Te milyen otthonban élsz? Valódi Szeretettér vesz körül, vagy csak létezel valahol a világban ok és cél nélkül?
Mikor születtél meg? Amikor világra hoztak, amikor megfogantál, vagy talán sokkal korábban? Tudod, miért dobálnak marokszámra rizst az esküvőkön az ifjú pár nyakába az egybegyűltek? Hallottál már olyan iskoláról, ahol minden gyerek kivétel nélkül zsenivé válik?
Mit gondolsz, mi történik veled, amikor meghalsz?
Te mennyit tudsz a saját családodról? A dédszüleidről, azok őseiről?
Tudtad, hogy a legerősebb energia a világban az emberi gondolat és a szeretet? Ismered a világegyetemnek azon törvényeit, amelyek pillanatról pillanatra rád is hatnak?
Mit gondolsz, vajon véletlen a Földön a sok betegség, a háború, a szegénység, miközben elvileg egyre fejlettebb szinten kellene élnünk? Tudtad, hogy a világon akkora bőség van, hogy a 7 milliárd ember egyikének sem kellene nélkülöznie?
Tudtad, hogy Magyarországnak lehetne olyan társadalmi rendszere, amely nem a kizsákmányolásra épül, és mindenki boldogan élhetne benne?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr707038229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása