He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Kérdőjelek a hummeres rendőrgázoló halála körül

2015.01.25. 20:50 guma

Ki írta fel a gyilkos pirulát a hummeresnek?

Végső búcsút vettek a klagenfurti Szent András-temetőben Thomas B.-től, a hummeres gázolótól. Halálának körülményei nem tisztázottak.

Családja, barátai, ismerősei búcsúztatták tegnap a hummeres gázolóként elhíresült Thomas B.-t. A férfi hamvait a múlt héten szállította Budapestről Ausztriába a felesége, a gyászszertartást szombat délelőtt a klagenfurti Szent András-temetőben tartották.

Túladagolta magát

Bár a férfit korábban képviselő ügyvéd a Bors megkeresésére nem kívánt nyilatkozni Thomas B. boncolásának eredményéről, az osztrák Kronen Zeitung több részletet is közöl dr. Bu­za Jánosra hivatkozva. Eszerint a szegedi börtönben elhunyt férfi halálának ügyében indított közigazgatási eljárás egyértelműsítette, hogy Thomas B. öngyilkosságot követett el. A toxikológiai vizsgálatok szerint fájdalomcsillapító túladagolása okozta a halálát.

Thomas B. a tárgyaláson. Megbánta, amit tett
Eltűntek a receptek

Ugyanakkor a vizsgálatnak nem sikerült tisztáznia, hogy a nyugtatókat a börtönorvos vagy a börtönpszichiáter írta-e föl Thomas B.-nek. Nem kerültek elő az orvosságok felírását tanúsító receptek sem. Buza a lapnak hangsúlyozta, hogy a büntetés-végrehajtási intézetekben a fogvatartottak csak porítva kaphatnak orvosságot, és kizárólag szigorú ellenőrzés mellett vehetik be.

Kivár az özvegy

Ilyen körülmények mellett most már csak a hozzátartozókon múlik, hogy pert kívánnak-e indítani a büntetés-végrehajtás ellen, hiszen okkal valószínűsíthető, hogy hibák sorozata vezetett ahhoz, hogy Thomas B. végre tudta hajtani az öngyilkosságot.

Felesége végig kitartott a hummeres gázoló mellett. Most azon gondolkodik, pereljen-e
Felesége végig kitartott a hummeres gázoló mellett. Most azon gondolkodik, pereljen-e

Ismeretes: az osztrák férfi 2012. október 11-én halálra gázolta Hummer terepjárójával Kenéz Imre rendőrmotorost Apátfalván.

15 évet kapott

Első fokon 15 évet kapott tettéért, a bíróság hivatalos személy ellen elkövetett emberölés; intézkedést végrehajtó rendőr sérelmére, felfegyverkezve, folytatólagosan elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés vádjában találta bűnösnek. Thomas B. pontosan a gázolás második évfordulóján vetett véget életének.

http://www.borsonline.hu/20150125_ki_irta_fel_a_gyilkos_pirulat_a_hummeresnek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr877106569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása