He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

54 éves lett Jean-Claude Van Damme

2014.10.19. 10:05 guma

20141018jeanclaude-van-damme-veres-sport1.jpg

A JCVD-ben, Van Damme – közel az ötvenhez – nemcsak újra bemutatja egyik legendás fejrúgását (úgy rúgja ki a cigit valaki szájából, hogy annak közben nem ér hozzá az arcához), de levág egy olyan súlyos drámai monológot, ami még egy Shakespeare-tragédiában is megállná a helyét. A 7-8 perces, vágás nélkül felvett jelenet a film nyitó képsorára rímel, amit szintén egyetlen snittben rögzítettek, és amelynek bő 3 percében a színész gyors egymásutánban minden akciót előad, amit pályája során korábban megcsinált (ütések, rúgások, lövések, robbantások, az ártatlanok megmentése stb.).

A SPÁRGA KIRÁLYA

A sztár másik híres mozdulata a rúgáson kívül a legendás angolspárga, amit minden bizonnyal azért csinál meg olyan könnyedén, mert a harcművészetek mellett öt évig tanult klasszikus balettet. Szinte mindegyik filmjében van spárgázós jelenet, és erre épül egy nemrég elterjedt reklámfilm is, melyben Van Damme két kamion között, a levegőben hajtja végre a mutatványt. A videó olyan népszerű lett, hogy azóta internetes mémmé vált.

Végezetül van itt egy szenzációs videó, 1997-ből, amikor a sztár hazánkban járt a Friderikusz Show vendégeként. Friderikusz Sándor egy kifejezetten hosszú interjút készített vele, melynek során megmutatta A Rúgást is, továbbá nem volt rest magyarul elmondani egy pár mondatot, megmutatni még mindig kidolgozott testét és többször is hülyét csinálni magából (lásd a nyitó akciójelenetet és a záró karikásostor-pattintgatást csikós kalapban).

A szülinapos színész munkái közül a Bosszú mindhalálig, a Sárkányszemek, a The Expendables 2. - A feláldozhatók és a Tökéletes katona: A leszámolás napja egyaránt megtalálható a TV GO kínálatában, és a linkekre kattintva akár azonnal meg is tekinthetők.

részletek innen:  https://www.tvgo.hu/cikk/677638_54_evesen_is_o_rug_a_legmagasabbra?utm_source=origo&utm_medium=cimlap&utm_campaign=tvgo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr926807027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása