He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Végrehajtás focikluboknál?

2014.07.14. 11:05 guma

Végrehajtás alatti fociklubok: itt vannak a bizonyítékok!

Pár nappal ezelőtti cikkünk nagy port kavart érintettek és rajongók körében egyaránt. Ezért az alábbi képekkel készültünk számukra.focikapu0.jpg

Az egyes fociklubok adóvégrehajtásáról szóló cikkünk igencsak felborzolta a kedélyeket (főleg az egyik klub szurkolói körében). És bár ez a klub - nevezetesen a Diósgyőr - határozottan cáfolta de nem nekünk a cikkben szereplő információkat, mely a klub jó hírnevét sérti, az említett helyreigazítási kérelem még nem érkezett meg szerkesztőségünkhöz. 

Egyedül a Győri ETO juttatta el közleményét a cikkben foglaltakkal kapcsolatban, melyben leírták: a végrehajtás ténye helytálló, az adósságot viszont a megjelenést követő napon rendezték a NAV felé.

A témával kapcsolatban ismét hangsúlyoznám: a NAV 2014. július 9-én szerkesztőségünkhöz érkezett levelében is megerősítette: az érintett gazdasági társaságok szerepelnek a végrehajtás alatt álló adózók listájában

Aki egyébként szeretné, az itt elérheti a szóban forgó, bárki által elérhető és használható hetente frissülő adatbázist! 

Plusz álljanak itt a képernyőmentések is az adóhatóság adatabázisáról, amivel ha valami gond lenne, akkor már a NAV-nak kell szólni az esetleg rossz adatbázis miatt. A képekre kattintva a teljes kép láthatóvá válik! 

Diósgyőr

Győr

Kaposvár

Kecskemét

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr996507009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása