He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Napjaidat befolyásolják a színek

2014.05.20. 08:05 guma

A színeket kedvelőknek érdemes kipróbálniuk, milyen érzés, minden nap a megfelelő színt viselni. Az adott napnak megfelelő szín/színek viselésével sokkal kiegyensúlyozottabbak, könnyedebbek, magabiztosabbak, sikeresebbek lehetünk.papirmadar_2.jpg

A fehér szín a tisztaság, a befogadóképesség színe, akkor jó ha őszintének, ártatlannak szeretnénk látszani, napja a hétfő.

A vörös az indulat az elemi ösztön színe, erőt és szexualitást vált ki, vágyat ébreszt, feltünést kelt. Nem véletlen, hogy a középkorban a kurtizánok ruhaszíne volt, napja a kedd. Ha viseljük kihívóbbak, bátrabbak vagyunk.

Szerda a tarka, üdítő színeké, de a tengerkék és a zöld is megnyugtató hatással, vidámsággal jár. Hordjuk, ha vidám csapatot, beszélgető társakat akarunk.

Az ibolyakéket és a bíbort akkor vegyük fel, ha befolyásoló hatással akarunk lenni másokra, ha a magunk igazát akarjuk elérni pl. azt akarjuk, hogy velünk kössenek szerződést. Napja a csütörtök.

A pasztel színek, így a rózsaszín és a világoskék a szeretet színe, napja a péntek. Randizáshoz érdemes alsónemüben vagy felsöben ilyen színt viselni, könnyebb előidézni a szerelmet, szeretetet.

Szombaton a szürke, barna, fekete a menő, ha stabilnak, komolynak akarjuk magunkat érezni.

Amikor a társaság középpontjába szeretnénk kerülni vagy vezetöi, szervezői képességünket akarjuk erősíteni, akkor viseljünk narancssárgát vagy napsárgát. Napja a vasárnap.szinek2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr286120799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása