He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Elszabadult indulatok Vámosszabadin

2013.07.10. 06:05 guma

Újabb fordulójához érkezett a Vámosszabadiba tervezett menekülttábor ügye. Hétfőn a megyei rendőrfőkapitány és a Bevándorlási Hivatal főigazgatója viharos hangulatú, késő estébe nyúló fórumon próbálta meggyőzni a helyieket arról, hogy nem kell aggódniuk a kormány döntése miatt, sem közegészségügyi, sem közbiztonsági veszélyt nem jelent a tábor üzemelése.

Már a fórum elején lehetett sejteni, hogy a vámosszabadiakat nem lesz könnyű meggyőzni. Végh Zsuzsanna, a Bevándorlási Hivatal főigazgatónője elnöke minden érvet felsorakoztatott, de a fórum részt vevői nem hitték el a vezető szavait.

Volt, aki – hatalmas üdvrivalgás és taps közepette – a Tavares-jelentésre adott parlamenti válasz egy mondatát idézte: „A magyarok nem akarnak többé olyan Európát, ahol a szabadságot korlátozzák, ahol a nagyobb visszaél a hatalmával, ahol csak a kisebbnek kell tisztelnie a nagyobbat.


Az indulatok csak forrtak, mert a hivatal vezetője többször is elmondta: a döntés megszületett, a munkálatok folynak, két-három hét múlva nyit a tábor.

„Főkapitány úr! Én nem akarok szögesdrót mögött szabad lenni. Ez a mi hazánk! Én nem akarok szögesdrót mögött élni” – mondta a fórum egyik résztvevője a megyei rendőrfőkapitánynak.

atv.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr135398492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása