He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Jó hír : Cipő 3 hét után kinyitotta a szemét

2013.03.09. 07:45 guma

Frissítve : Sajnos mégsincs jobban Cipő

Bármennyire szeretnénk, sajnos nem igaz a hír, hogy Cipő felébredt volna a kómából. A pletykát a Republic zenekar menedzsere cáfolta.

Felröppent a hír, hogy Cipő állapota javult, és az énekes kinyitotta a szemét, mozgatta a kezét és segítség nélkül is lélegzett néhány órán át. Sajnos azonban a jó hír nem igaz. "Cipő állapotában jelen tudásunk szerint semmiféle orvosilag is megalapozott változás nem következett be; sem jó, sem rossz irányban. Természetesen azonban mindannyian reménykedünk a felépülésében. Újabb hírekkel csak hétfőn, az orvosi konzílium után tudunk szolgálni"- nyilatkozta a Life.hu-nak Abella Miklós, a Republic zenekar menedzsere.
20130221-legy-kepben-cipo-a-republic.jpg Eközben nem csak a rajongók és a barátok, de még a sztárok is drukkolnak Cipő felépüléséért. A szintén szívbetegséggel küzdő Majka a legnagyobb közösségi oldalon írt bíztató üzenetet az énekesnek: "Ma viszont azt olvasom hogy Cipő kinyitotta a szemét és mozgatja a végtagjait!! Az elmúlt 11 évben, mióta a fene nagy sztárvilágban mozgok még soha nem találkoztam vele!! Se rendezvényen se az utcán se koncerten... Olyan távol vagyunk egymástól minden értelemben mint Makó Jeruzsálemtől, most mégis úgy szurkolok neki, mintha nagyon közeli barátok lennénk !!! Hajrá haver!!!!"
http://www.life.hu/szorakozz/20130309-bodi-laszlo-cipo-allapota-nem-valtozott.html
 
A Republic frontembere nézelődik, és a kezét is mozgatja a kórházi ágyon fekve, ami mindenképpen reménykeltő. Orvos szakértőnk szerint a jelek alapján javul a zenész állapota. Talán a felé áradó pozitív energiák, a család, a rajongók szeretete ad neki erőt. (http://www.borsonline.hu/20130309_cipo_3_het_utan_kinyitotta_a_szemet
logo_1298493314.jpg

phoca_thumb_l_DSC_0070.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr445124132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása