He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Ötvenegy

2012.04.11. 10:37 miről van itt nagybasz0

A fenti képen látható nő 51 éves. A neve Gillian McKeith, híres televíziós egészségguru. Amolyan SóbiNórbi brit kiadásban. A vegetáriánus életmód igéjét hirdeti. Egészségesen táplálkozik, bogyókat eszik és rendszeresen sportol. Több diétás és táplálékokkal foglalkozó könyv szerzője.

A lenti képen Nigella Lawsont látjátok, aki szintén brit tévés és szintén 51 éves. Stah Judit ottani megfelelője. Bár egy kicsit komolyabban tolja, őket se lehet igazából összehasonlítani. Szeret enni, inni, szereti a húst és az édes desszerteket, ő tényleg gusztán nyomja.

 

HÁT A FASZOM EGYEN BOGYÓKAT, NA!

forrás

6 komment

Címkék: kaja

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr464382671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Donna-CatOnAHotTinRoof 2012.04.11. 11:58:00

De jó, hogy nem csak bogyókat eszem:-D

Az egyik volt üzleti partnerünk abból csinált óriási vagyont, hogy a vega étrend "apostolnőjeként", mindenkinek hirdetti az egyetlen igaz igét:
- semmi hús
- semmi tojás
- semmi tej (helyette szója-tej). Na el lehet képzelni, hogy ezek ez ellenőrizetlen, génmanipulált szójatejek mennyire egészségesek. Ráadásul ezt egy olyan szomszédos országban hirdeti sikerrel, ahol a tehenek illatos hegyi legelőkön töltik meg a bendőjüket, még a tejükön is érződik a kakukkfű illata...) Ezt a szójamizériát ajánlja, bátran CSECSEMŐKNEK IS! Olyan egészséges csecsemőkről beszélek persze, akiknek NINCS TEJ-allergiájuk!Tehát nem indokolt a tejmegvonás, sőt!
- semmi tejtermék, helyette szintén szójából készült sajtok
- a tejszín, tejföl is szójából van (de jó is a génmanipulált szójatermesztő országoknak - versenyre kel a friss, illatos, értékes tejjel ez a "kényszer-bogyó", ami inkább állati takarmánynak, mintsem emberi eledelnek való.

Az úgymond bio és vega cuccokat hatalmas felárral árulja. Előadásokat tart és népek százai dőlnek ennek be.

Mire aztán kiderül, hogy ez nem India, ahol mi élünk, és a szervezetünk évezredek óta vegyes étrendre állt be természetes módon, és rengeteget ártunk magunknak, mintsem használnánk, ráadásul óriási pénzeket gombolnak le rólunk, addigra a cég már rég meggazdagodva valami más igét hírdet. Az óvodás gyerekekről - mert ott is tart "tudományos" előadásokat és kóstolókat gyerekeknek, óvónőknek, szülőknek egyaránt - szóval az óvodásgyerekekről, akiknek még sok-sok fehérje kell a test növekedéséhez, felépüléséhez, hogy nekik mi kárt okoz, és maradhatnak kis törpikék, vagy immunbajos, sápkóros, langaléta, gyengecsontozatú felnőtté válhatnak, addigra ki emlékszik már az egészre?

Manipuláció az egész világ?

bandika gazdája 2012.04.11. 12:39:42

@Donna-CatOnAHotTinRoof: Az ilyeneket le kéne lőni! Egyszer a Kaisersben felkaptam egy kis kerek sajtot! Otthon enni akartam belőle, akkor jöttem rá, hogy egy olyan izé sajthelyettesítő. Ne tudd meg az ízét! Odaadtam a kutyáknak, megvetően elfordultak. (Nem csodálom!)

miről van itt nagybasz0 2012.04.11. 13:31:51

@Donna-CatOnAHotTinRoof: A szója kifejezetten ártalmas az egészségre, és az volt azelőtt is mielőtt elkezdték a génmanipulált szóját tolni ezerrel a kiválasztottak...

guma 2012.04.11. 14:09:13

@Donna-CatOnAHotTinRoof: volt amikor régen kipróbáltam pl fasírtnak. DDDDDD
többet nem kísérleteztem vele, és valahogy a tofu sem jön be.
maradi vagyok... :)

@miről van itt nagybasz0: nem lenne gondod azért életed végéig, ha azt a lóvét neked utalnák amit a második nő (aki valóban gusztán nyomja) hetente "megőrzés" címén magára költ. :)
azt meg ugye nem kívánod a testrészeddel etetni? DDDDDD

Donna-CatOnAHotTinRoof 2012.04.11. 14:44:01

@bandika gazdája: Le bizony:-D

Ezzel az én macskáim, kutyáim se lennének másképpen:-)

Marcellusca 2012.04.11. 21:38:04

"Szója pörkölt, szója kolbász, szója fasírozott. Szója ... nővérkének, hogy befostam!" :DDDDD
süti beállítások módosítása