He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

gyűrűzik, fodrozodik az erkölcs és a morál a kersztényeknél is...

2012.04.01. 09:15 guma

tessék mondani pl ez az ember miért nincs az m1-en vagy a hír tv-ben?         Szalma Botond KDNP-s, akitől a pártja elhatárolódott...                                   Ígazi csemegét akarsz, hallgasd meg a rádióban a "Vasárnapi újság"-ot.

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr354353272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Donna-CatOnAHotTinRoof 2012.04.01. 11:04:51

Istenkém, ez nem lehet! Akadt egy tisztességes politikus, aki nem nézett se jobbra-se balra, hanem kimondta: felelősek vagyunk! Kimondta: ezen változtatnunk kell, mert immorális dolgokat legitimizáltunk! (pölö smitt palit a helyén maradt, ez nem lehetséges, mert immorális!!!!) És előszür kezdje minden politikus saját magán!
Végre egy kormányon lévő politikus, aki szembe mert menni mindennel, ami szerinte nem tisztességes.
És abban is igaza van, ha csak 12-en követnék és kiállna 12 kormánypárti politikus a parlamentben és kimondaná ugyanezt: kicsit másképp alakulnának dolgaink.
Lenne alternatíva, ki mellé álljunk, és érezhetnénk, hogy politikusaink tisztában vannak azzal, hogy mi, az istenadta nép, elítéljük a mutyizást, elkenést és bizony némi erkölcsi magaslatot várunk el közembereinktől, akik elvileg legjobb énünket kellene hogy képviseljék!

Conv. 2012.04.01. 15:01:43

Titkár (súgva): - Ő a magyar köztársasági elnök.
Obama: - A Magyar Köztársaság elnöke?
Titkár: - Nem, mert olyan nincs, hogy Magyar Köztársaság.
Obama: - Akkor mi van?
Titkár: - Magyarország.
Obama: Tehát ő Magyarország elnöke?
Titkár: Nem, ő a köztársasági elnök.
Obama: - Egy nem létező köztársaság elnöke?
Titkár: Sajnálom, ezt én sem értem pontosan.
Obama: Ha jól tudom, náluk alkotmányos demokrácia van, nézz utána, hogy mi van az alkotmányukban!
Titkár: Az a helyzet, hogy nincs alkotmányuk, hanem alaptörvényük van.
Obama: - Akkor az alaptörvényben az van leírva, hogy ő a köztársasági elnök?
Titkár: - Nem, az az alkotmányukban van leírva.
Obama: - Jó, hagyjuk. Hogy hívják?
Titkár: -Dr. Scmitt Pál.
Obama: - Mivel nem tudom, hogy jó-e ha köztársasági elnök úrnak szólítom, vagy sem, ezért inkább maradok a doktor úr megszólításnál, rendben?
Titkár: - Nos… ööö... izé…mi lenne, ha egyszerűen kikerülnénk?!

guma 2012.04.01. 19:52:59

@Conv.: ez most írói véna adagja vagy valóság? :)

guma 2012.04.01. 21:01:44

@Donna-CatOnAHotTinRoof: olyan jól esett ez a tiszta emberi hozzáállást hallgatni!

oszt a hírek jönnek, jönnek :

1./ Kizárhatják a Schmittet lemondásra szólító kereszténydemokratát

2./ Azonnali hatállyal távozik a Semmelweis Egyetem rektori posztjáról Tulassay Tivadar. Az intézmény vezetője ezt azzal indokolta, hogy az egyetemet magára hagyták Schmitt Pál doktorija ügyében, a Nefmi részéről pedig személyét érintően olyan fokú bizalomvesztést érzékel, ami a Semmelweisnek árthat.

3./ "A NOB el fogja kérni az esethez kapcsolódó jelentéseket, tanulmányozni fogja őket, és utána megfontolja, hogy szükség van-e bármilyen intézkedésre" – válaszolta Mark Adams, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság szóvivője egy pénteki emailben a Chicago Tribune újságírójának megkeresésére Schmitt Pál ügyében.

4./ A miniszterelnök még kormánytagoknak sem hagyott teret a pénteki kabinetülésen az ellenvéleményük kifejtésére. Orbán kész tényként közölte a résztvevőkkel, hogy Schmitt a történtek ellenére továbbra is a Sándor-palota lakója marad.

Pénteken, információink szerint többek között a közigazgatási miniszter, Navracsics Tibor is próbált vitát indítani, de a miniszterelnök hajthatatlan volt..

Conv. 2012.04.01. 21:07:36

@guma: ez a tényszerű valóság.

de egyébként nem értem ezt az egész nagy hajcihőt.

mindenkinek snitt plagi jut azeszébe mindenről. bármi kellemetlenség éri, bármi negatívum van, azonnal snitt plagi bácsi kerül képbe és mindenhez passzol.

az nekem az én véleményem, hogy ez egy jól megtervezett, politikai indítékú média és marketing hack.

de most komolyan. eddig nem tudta senki, azok sem akik vizsgálták, elfogadták, plagibácsi doktori disszertációjáról, hogy kamu?
ugyan kérem.
ezt csak a köznép nem tudta. pedig dehogynem. csak a köznép hülye. logikai analfabéta és erősen alzheimeres.

annak idején a politikában a pozíciókhoz, főleg az átkosban (még a végén is és a gengszeterváltás elején is) köztudott volt, hogy intézik a megfelelő és minél magasabb végzettséget, dr-i címeket. mert kellett a nyugat felé prezentálni, hogy bizony aki minket képvisel, az egy nagy elme, nem akárki.

plagi bácsinak is kellett hát ez a dolog... és én nem vagyok teljesen biztos benne, hogy a saját kútfőjéből származóan eredt ez a szükségérzet.

merem állítani, hogy azon baloldali plagibácsi korcsoportú politikusok közül, ha random kiválasztanán egyet nagyon nagy eséllyel sikerülne olyat választani akinek a doktorija, a diplomája, nem saját kútfő, nem ő készítette, stb.
hogy egy klasszikust idézzek: így megy ez (so it goes)

szóval, ez nem meglepő, nem is volt titok, mi több köztudott volt, ha úgy vesszük.

azonban a jelen körülmények közt bizony jól jön egy ilyen kaliberű gumicsont a köznépnek, így sok-sok fontos és egyben torkon nehezen letolható kérdést el lehet ezzel kerülni és meg lehet lépni a szükségeset.
bizony kérem ez elterelés valójában a köznép életét valójában érintő kérdésekről.

nem akarom hosszabban boncolgatni, /így is lesz aki besértődik, mert lehülyéztem ezzel, de leszarom ám egyébként a nyíkást :)/ azonban még annyit el szeretnék mondani, hogy plagibá szemmel láthatóan már a kezdet kezdetén nem volt méltó és alkalmas az elnöki tisztségre, már akkor olyan volt mint egy szükséges báb.

Most leváltani, lemondatni nem szabad. Két lehetőség van. Nem lesz aki a jelen elkövetkező helyzettel tisztában lévén, elvállalja az elnöki feladatát.
Mondjatok nekem egyetlen gerinces embert, aki olyan faszságokat merne felvállalva rezzenéstelen és jovális arccal közölni fogadni, ami majdf most jön az IMF és az unió részéről és részére kommunikációban és politikai találkozókon, és kiállna (ugyanezzel az arccal) képviselni az országot.
Aki megteszi, az ugyanolyan seggnyaló és gerinctelen szaralak, mint plagibá.
minek akkor lecserélni?

ha meg aki helyette lenne,nem teszi ezt meg, akkor bizony elássa magát az ország, még inkább behódol, még inkább nyilvánvalóan eladja az országot a nemzetet, mind politikai, mind gazdasági "függetlenségben".

A jó megoldás, ha marad, míg ez a politikai-gazdasági cunami lecsap. Ő képes rezzenéstelen arccal faszságokat hazudozni, neki nincs gerince, ő pont az a báb, aki most kell, hogy a bármilyen csekély jóérzéssel, bármilyen jellemkezdeménnyel is rendelkező, ilyenekre képtelen emberek helyett megcsinálja ezt.

Ő megkapta(kapja) azt a pénzt és elismerést (szarik a köznép elismerésére, ő felfelé nyal) amitől korpásodik az ember haja.

A kérdés a továbbiak. mert amint nincs rá a kazánlemezre szükség az arca helyén, - egy jó fél év távlatában- tuti le kell váltani/ le lesz váltva.

Na majd akkor nem lesz mindegy ki kerül oda a helyére. Olyan aki az öt évét arra használja, hogy az esetleges "fidesz érdekkör ellenes" országvezetésnek a pozíciójából, a következő választások után folyamatosan keresztbe tegyen, vagy olyan aki ugyanazen körnek akar és fog keresztbe tenni az öt évében?

szerintem egyik sem jó választás.
csak hát, hol találni jellemes és elfogulatlan embert, aki alkalmas lenne egy valódi pozícióvitelre?

ki van ez találva, le van ez zsírozva, előre lejátszva, és a köznép meg kajolja az előadást, és beleéli magát - mint vitéz lászlón a kisgyerekek - mintha valóság lenne.

Conv. 2012.04.01. 21:19:46

@guma:

"az egyetemet magára hagyták Schmitt Pál doktorija ügyében, a Nefmi részéről pedig személyét érintően olyan fokú bizalomvesztést érzékel, ami a Semmelweisnek árthat"

kik hagyták magára? csak nem azok, akik eddig is tudták smitt doktorijának (és a hasonló doktoriknak és személyeknek) történetét és ennek okát?
(mint fentebb vázoltam mi a pálya ezen időszakok doktorijaival és diplomáival, ha valaki pártkörbe tartozott.)

"A NOB el fogja kérni... "

ez egy lózung. mit csinálnak? letagadják majd ezután, hogy a NOB tagja volt?

"Orbán kész tényként közölte... "

szintén fentebb leírtam ezzel kapcsolatos véleményem, maradjon-e vagy sem.

mindemellett, az erkölcsi szégyenen kívül mi más ok lenne a lemondására?
még csak egy kurva érettségi sem szükséges a posztjának betöltéséhez jogi kitételként, tehát nem ok az, hogy nincs is doktori címe.

a jog nem kötelezi lemondásra etikailag meg csak a bőr vastagsága az arcon ami erre kényszerítheti.
plagi bácsi életét ismerve, azt már tudjuk, hogy ott bizony jó vastag kazánlemez van megfejelve samott téglával és azbeszt réteggel.
az aktuál politikai érdek pedig, hogy maradjon.

ha tetszik ez a köznépnek, ha nem. de ne tettszen inkább, had csámcsogjon és hőbörögjön ezen.
inkább ezen hisztizzen a köznép, mint abba lásson bele, az érdekelje, ami a háttérben megy.
és ezt bizony nagy egyetértésben fenn fogja tartani "jobb" és "bal" oldal egyaránt.

guma 2012.04.01. 21:35:08

@Conv.: hű ezt most nagyon jól összefoglaltad :)

viszont pont ezért kerülget a rosszullét. igen - ez jó elterelő hadművelet ahhoz, hogy a háttérben nyugisan menjenek a dolgok.
OV leadta írásban milyen megszorítást(!) tervez, és milyen jól fog állni neki itthon üvöltözni, hogy mit akarnak a szemetek...

szóval igazad van. ki van ez találva. de akkor is jó ha látszik itt ott 1-1 józan, normális ember aki még ilyen körülmények közt is megszólal...
próbál pici értelmet terjeszteni...
csak a fiatalokban lehet bízni, hogy fenéken rúgják az egész rohadó bagázst aki belefojtja a hülyeségbe az országot.

Conv. 2012.04.01. 21:42:04

@guma:
hát attól függ kikre gondolsz mint fiatalokra?

az aranyos papagájt játszva performanszoló egyetemistákra, akik közt egyetlen nem volt amelyik értelmesen beszélni tudott volna, vagy azokra akik több tízezren mentek tüntetni a zöld pardon kocsma bezárása ellen, de akkor otthon maradtak amikor az őket eltartó szüleiknek egy mozdulattal csökkentették a fizetését, illetve levitték a kötelező iskolai korhatárt?

Én bennük nem nagyon bíznék.

a náluk idősebbek pedig vagy politikusok már, (belőlük szintén nem kérnék) vagy pedig nem is lesznek soha azok, mert hánynak tőle.

guma 2012.04.01. 21:58:34

@Conv.: nem is tudom. de kell normális emberkéknek is lenni...

persze azért a mesékben sem hiszek ennyire. valahogy mégis hiszem, hogy nem akarnak ekkora szarban élni...
valamelyik poszthoz írtam : nem tudom még mit kell ennek az embernek aláírni, de igazad van kicsit többről szól ez a folyamat. viszont ezért veszélyesebb ránk a közemberre nézve.

a NOB meg nem a múlttal foglalkozik, hanem azzal, hogy le kell-e most mondatniuk csalás, hamisítás miatt - mint ahogy az amcsi tagot lemondatták.
tehát van azért mit tanulnunk, hiába több, vagy ennyi a mocsok és szenny a világ nyugati felén is.

Conv. 2012.04.01. 22:19:13

@guma: honnan mondatná le a NOB? :)
van valami tisztséga a NOB-nál?

szerintem semmiylen tisztsége nincs: www.olympic.org/he-mr-pal-schmitt

de persze annyit megtehetnek, hogy letagadják, hogy volt náluk tisztsége. többet nem.

guma 2012.04.01. 22:42:26

@Conv.: most is valami bizottság elnöke. :)

bocs, de nem keresem meg, te előbb megtalálod. DDDD (rémlik, hogy a környezettel is összefüggésben van! DDDD)
ezért is kíváncsiak - most marad-e....

Conv. 2012.04.01. 22:58:17

@guma: bazzeg.
ott van a hivatalos NOB-os adatlapja belinkelve, látod a tisztségeit.
2010-ben lejárt az utolsó tisztsége.
jelenleg tisztsége nincs, egyszerű International Relations, azaz nemzetközi kapcsolat, amolyan volt tag, minden tisztség nélkül.
95-től volt a környezetvédelmi bizottságban. 99-ig, aztán 2007-ben küldöttként (1999-2010) vette át az ensz környezetvédelmi díját amit a nob-nak ítéltek.

Conv. 2012.04.01. 23:00:30

@Conv.: 2010. augusztus 5-én lemondott mob-elnöki tisztjéről is. tehát sem a mob-nak sem a nob-nak nem tisztségviselője.
süti beállítások módosítása