He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

szinte látom ahogy Conv röhög rajtunk, mert mantrázni tanulunk :)))

2012.01.27. 08:13 guma

 

Napi kínai mantra január 27-re

 
Napi kínai mantra december 14-reNYÚL
Szeretettel gondolok társamra.

 

Napi kínai mantra december 14-reSÁRKÁNY
Minden nap teszek valamit a lelki harmóniáért.

 

Napi kínai mantra december 14-reKÍGYÓ
Egészséges ételeket kívánok.


Napi kínai mantra december 14-re
Eredményt elérni könnyű.



Napi kínai mantra december 14-reKECSKE
Bizalommal nézek a tükörbe.



Napi kínai mantra december 14-reMAJOM
Szerelmet és szenvedélyt engedek a hétköznapokba.


Napi kínai mantra december 14-reKAKAS
Testem pontosan jelzi, mire van szüksége.

 

Napi kínai mantra december 14-reKUTYA
Lélekben játékos gyerek maradtam.



Napi kínai mantra december 14-reDISZNÓ
Bőségáradat zúdul rám.

 

Napi kínai mantra december 14-rePATKÁNY
Könnyű jó munkát végeznem, könnyű elismerést kapnom.


Napi kínai mantra december 14-reBIVALY
Családtagjaim szeretettel beszélnek velem.



Napi kínai mantra december 14-reTIGRIS
Harmóniát teremtek lakásom minden szobájában.

 

 

Egy kis használati utasítás:

Napi mantra. Napi pozitív gondolat. Mai megerősítés. Pozitív bölcsesség. – Sokat gondolkodtunk azon, hogy minek nevezzük el most induló új rovatunkat. Végül a napi kínai mantra mellett döntöttünk, hiszen a kínai asztrológia jegyfelosztását vesszük alapul, amikor minden napra elkészítjük nektek az aznapi megerősítéseteket. Ezek a pozitív gondolatok azt a célt szolgálják, hogy mindig a lehető legtöbbet hozhassátok ki magatokból és az aktuális élethelyzetetekből.

Hogyan használjuk a napi kínai mantrát?

Ha elolvasod a neked szánt pozitív gondolatot, azzal máris sokat tettél azért, hogy jobban alakuljon a napod, a heted és az életed: adtál egy pozitív impulzust a tudatalattidnak. Mindössze egy impulzus kevés lehet ahhoz, hogy igazán jelentős változást érj el vele, de már ennyi is segíthet. Ha igazán ki szeretnéd használni a napi kínai mantránk hatását, akkor a nap folyamán többször is elmondod ezeket a megerősítő mondatokat! Ha pedig gyökeres változásra, jelentős javulásra vágysz az életedben, akkor érdemes szinte egész nap velünk mantráznod!

Hónapok alatt megváltoztathatod az életedet

A napi kínai mantrák hatására már néhány hét alatt megváltozik majd a gondolkodásmódod. Azon kaphatod magad, hogy egyre több pozitív gondolatod támad önmagadtól is. Ehhez pusztán arra van szükséged, hogy hagyd hatni a mantrákat. Ne akard megcáfolni a megerősítéseinket, ne akard számba venni, mennyi akadálya van a mantra megvalósulásának. Egyszerűen csak mondd el magadban, és hagyd, hogy valósággá váljon. Akkor is, ha ez a valóra válás még hihetetlen a számodra! S hogy milyen hosszú távú hatásokra számíthatsz, ha hetekig, hónapokig velünk mantrázol? Louise L. Hay, a pozitív gondolkodás amerikai nagyasszonya állítja, hogy minden esemény, ami velünk történik, a fél évvel korábbi gondolatainknak köszönhető. Azaz hat hónapnyi mantraolvasás és napi mantramondogatás után az életed valamennyi területén jelentős pozitív fordulatra számíthatsz!

Ha a kínai horoszkópban a jegyed:

Bivaly.

Főbb jellemvonásaid közé tartozik a nyugalom és a módszeresség. Munkádban határtalan türelemmel, aprólékosan kitervezve valósítod meg önmagad. Nézeteid konzervatívak, a hagyományokat tiszteletben tartod. Szívesen hallgatod meg mások véleményét, de azok hatására ritkán változtatod meg sajátodat, sőt néha makacsul ragaszkodsz ahhoz. Kitöréseid, amelyek néha nyugalmadat váltják fel, igen veszélyesek lehetnek. Sokszor vezető beosztásban dolgozol, ennek titka pedig tekintélyt parancsoló szellemed. S iker eléréséhez a kijárt utat használod, nem mész bele kalandos, kockázatos vállalkozásokba. Másokkal szemben bizalmatlan vagy, sőt néha még goromba is. Nehezen kezdeményezel barátságot, a magányt jól tűröd. Sokkal inkább az eszedre hallgatsz mint a szívedre. Házasságodban szeretnéd elkerülni, hogy párod önálló legyen. De ugyanakkor hűséges és jó társ vagy, s még kiválóbb főnök. Te szabod meg a törvényeket, s ellenőrzöd azok betartását.

Ha a kínai horoszkópban a jegyed:

Tigris.

Vezetőnek született, vonzó egyéniség vagy. Környezeted azonnal a befolyásod alá kerül, szenvedélyes beszéded, hatalmas életkedved megfertőzi őket. Biztos is vagy személyes hatalmadban, szívesen irányítod az embereket. Minden érdekel, ami veszélyes, kockázatos. Sokszor másokat is belerángatsz bizonytalan vállalkozásokba. Csodával határos módon ő az aki tönkremegy, te pedig mindig megmenekülsz. Jobban tennéd, ha néha megfékeznéd indulataidat, ha gondolkoznál mielőtt cselekszel, ha meghallgatnád mások tanácsait. Talán így eredményeket is érhetnél el. Bár tulajdonképpen nem is izgat téged a siker, az anyagi biztonság. Kizárólag arra törekszel, hogy főnök lehessél. Intelligenciád az utolsó pillanatban átsegít az akadályokon. Erős vagy és bátor, mindig harcolsz valamivel, vagy valakivel, mások uralmát nem tűröd magadon. Azonnal fellázadsz a kötöttségek ellen. Ugyanakkor gyengéd és érzelmes is tudsz lenni, védelmezed a rászorulókat, rajongsz a gyerekekért. Az is előfordul, hogy mély depresszióba zuhansz s neked van szükséged valakire, aki megért téged. Néha egoistának tűnhetsz, pedig mély emberi érzelmek lakoznak benned, barátaidhoz érdektelen kapcsolat fűz. Magánéletedben egyik kalandból a másikba esel, a szerelem nálad nem mindig vezet házassághoz. Sokszor a boldogságot sem ismered meg.

Ha a kínai horoszkópban a jegyed:

Nyúl.

Egyéniséged fő jellemzői a diszkréció és az udvariasság. Kerülve a hangos összetűzéseket, a nyugodt életre vágysz. Az erőszakot bájjal, kedvességgel helyettesíted, ezért is szeretnek oly sokan téged. No persze kitűnő barát is vagy, aki odaadó figyelemmel hallgatja mások panaszait, titkukat pedig mindig magában tartja. Tanácsaid, ötleteid, a belőled áradó szeretet jó útra terel sok rászorulót. Vendégeid otthon érzik magukat nálad, nem akarnak elmenni, hiszen házigazdájuk csodálatos. Annyira gyűlölöd az erőszakot, hogy ha csak teheted, lemondasz a harcról. Azért rossz tulajdonságaid is akadnak ám! Képtelen vagy elviselni a kritikát. A bírálatok annyira ki tudnak hozni a sodrodból, hogy néha ellentmondasz békés természetednek. Büszkeséged a vereségeket sem viseli el, ezért inkább meghátrálsz az akadályok előtt, minthogy véletlenül kudarcot valljál. Valaki talán gyávának gondolna, ha nem ismer eléggé. Mivel tudod, hogy anyagi jóléttel nyugalmadat biztosíthatod, azon vagy, hogy mielőbb elérd azt. Fogékonyságod a szépség iránt a művészetek felé hajt, sokszor e téren emelkedsz ki. Érzékenységed hibás abban, hogy gyakran szomorúság lesz úrrá rajtad, igaz nem telik bele sok idő, s újra a kedves, vidám Nyúllá válsz. Magánéletedben nem ritka, hogy túlságosan próbálsz párodra támaszkodni, elveszítve önállóságodat.

Ha a kínai horoszkópban a jegyed:

Sárkány.

Nem véletlen, hogy Kínában a Sárkány az erő, a hatalom jelképe. Téged is e jegy befolyásol, így belőled is árad valami varázslatos, valami fensőbbséges. Önbizalmad határtalan, akaraterőd kifogyhatatlan. Munkádat felelősségteljesen végzed. Már kiskorod óta felelősségteljes feladatokat látsz el a családban. Az életben nagy dolgokat vihetsz véghez, a győzelemre születtél. Makacs vagy, határozott, élénk. Néha túlzott lelkesedésed visz a fanatizmus felé, amely veszélybe sodorhat. Nem szöksz meg a felelősség elől, a hazugság nem a te módszereid közé tartozik. Sokan túl keménynek tartanak, de nem szenvedsz tisztelőkben, barátokban hiányt. Bár a magányt is jól tűröd, időd nagy részét munkádba fekteted. Szükséged van kitűzött célra, enélkül nem tudsz élni, mindig új terveket szősz. Magánéletedben sokszor fellángolsz, majd a tűz hamar kialszik. De érzéseid mindig őszinték. Szereted a kalandokat, valljuk be, gyakran félrelépsz, ugyanakkor párodtól teljes hűséget követelsz. De családod semmiben sem szenved hiányt, mindent meg akarsz adni nekik.

Ha a kínai horoszkópban a jegyed:

Kígyó.

Annak ellenére, hogy a jegynek, amiben születtél nyugaton nincs jó híre, keleten a bölcsesség, a lelkesedés jele. Vonzó és elbűvölő egyéniség vagy, a kígyót varázslatos állatnak tartják Kínában. Ismered képességeidet, intelligenciád hatalmas. Könnyen tanulsz, megtalálod a dolgok lényegét. Nehezen bízol meg mások tanácsaiban, véleményüket nem sűrűn fogadod el. Döntéseid átgondoltak, de inkább magadra hallgatsz. Kiszámíthatatlannak tűnhetsz, nem mutatod ki érzelmeidet. Gyakran e nyugodt, vidám álarc mögött – amit a külvilág lát belőled – óriási viharok dúlnak. A sérelmeket nehezen felejted, sokáig benned élnek, a kedvező pillanatban érkezik majd a bosszú. Külsőben és beszédben is kiemelkedsz az átlagból. Mondataidat teletűzdeled humorral, iróniával. Barátaiddal uralkodó, követelőző vagy, nehezen nyílsz meg. Ritkán alakítasz ki komoly, tartós kapcsolatokat. Szerelmi életed kalandokkal telített, a változatosságot keresed. Javíthatatlan hűtlennek tartanak, de nem mindig megérdemelten.

Ha a kínai horoszkópban a jegyed:

.

Vidámságod, életkedved a környezetedet is megfertőzi. Egyéniséged lehengerlő, munkabírásod végtelen. Legfőbb jellemződ a szabadság szeretete, az önállóság mindennél fontosabb számodra. A szabályokat felrúgod, nem bírod a kötöttségeket. Csakolyan helyzetekben érzed jól magad, ahol szabadon mozoghatsz, megállás nélkül vágtathatsz. Gyakori hangulatváltozásaid különösek és kiszámíthatatlanok. Az állandóság különben sem jellemző rád. Nem bírod érzelmeidet fékezni, de lángolásod hamar kialszik. Untatnak a hosszú, mély kapcsolatok. A biztonsággal nem sokat törődsz, bár az anyagi jólétet sokra tartod. Jó üzletembernek tartanak, gyorsan, határozottan döntesz különböző helyzetekben. Az ellentmondást nem tűröd, uralkodni akarsz, minden figyelmet magadra irányítva.

Ha a kínai horoszkópban a jegyed:

Kecske.

Kínában a kecske a nőiesség, az érzékenység szimbóluma. Félénknek és szerények születtél, könnyen magadba zárkózol vagy szomorú leszel. Szereted a szépséget, vonzódsz a művészetek iránt. Megveted az erőszakot, mindenkinek megbocsátasz, mindenkit megértesz, nagyon jó szívű vagy. Rajongsz a gyerekekért, szereted az állatokat is. Aggodalmaid mindennaposak, nehezen döntesz, előtte hosszasan rágódsz a kérdésen. Szükséged van egy erőskezű főnökre, aki irányít téged. Ugyanakkor nem bírod az egyhangú, időhöz kötött munkákat. Előbb-utóbb rád mosolyog a szerencse, azt mondják a Kecske sikeres ember. Anyagi nehézségekkel sohasem kell birkóznod, az életben csak a kellemes, szép dolgok történnek veled. A magány ellen sem kell küzdened, hiszen mindenki szeret és védelmez téged. Ha mégis egyedül élnél, az azért van, mert az igaz szerelemről álmodozol, s nem mindig találod meg a nagy Őt. 

Ha a kínai horoszkópban a jegyed:

Majom.

Tudjuk, a Majom az az állat, amelyik a legjobban hasonlít az emberhez. Nem csoda hát, ha az ő befolyása alatt születettek mindenkinél eszesebbek, ügyesebbek. Így van ez veled is. Nem ismersz lehetetlent, sikereiden gyakran te is elcsodálkozol. Pedig szinte természetes, hogy ilyen önbizalommal, optimizmussal és intelligenciával – amilyen benned él –, álmaidat valóra tudod váltani. Zsebedben hordod a kulcsot, amely a kapukat nyitja az életben. S használod is bátran, hiszen minden érdekel. Tisztában vagy vele, hogy bármihez nyúlsz, az egyhamar sikerhez vezet. Szereted az elismerést, mások csodálatát. S közönségnek nem is vagy híján. De nehezen tudsz barátságokat kötni, mert nem bízol másokban, ők pedig nem értenek téged. Tanácsokat nem fogadsz el, úgyis úgy cselekszel, ahogy jónak látod. Minden apró lehetőséget megragadsz, hogy előnyhöz juthass. Magánéleted épp ezért viharos, sokszor csak érettebb korodban alapítasz családot, amikor már nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb leszel.

Ha a kínai horoszkópban a jegyed:

Kakas.

A tizenkét állat közül a legfeltűnőbb, a legszélsőségesebb befolyása alatt állsz. S ez megmutatkozik önbizalmadon, erőszakosságodon. Elbűvölöd a környezetedet, akik nem tudják, hogy e magabiztos, majdnem nagyképű külső mögött mennyi félénkség és határozatlanság húzódik meg. Mindez csak álarc, védekezés, hogy nehogy megtudják érzéseidet. Szükséged van a közönségre, olyanokra, akik csodálnak és tanácsokat kérnek tőled. Szeretnek is minden társaságban, mert szórakoztatod őket, vidám és nagyszerű előadó vagy. Ellentmondást nem tűrsz, így ellenségeid is akadnak. A vitákban oly erőszakossá válsz, hogy gyakran könyörtelenül megsérted ellenfeledet. A te véleményed a döntő, el sem képzeled, hogy ne lenne igazad, csak a saját, szemszögedből látod a dolgokat. Sokszor abba a hibába esel, hogy nyitott szemmel álmodozol, elveszíted józan ítélőképességedet. De szorgalmad, lelkesedésed, életkedved előtt bárki megemelheti a kalapját.

Ha a kínai horoszkópban a jegyed:

Kutya.

A tizenkét állat közül a kutyát tartják a legkedvesebbnek. Nem véletlen, hogy az ember hozzá vonzódik leginkább, hiszen hűsége, becsületessége, őszintesége csodálatra méltó. Rád is pontosan ezek a tulajdonságok jellemzőek, ha a Kutya jegyében születtél. A rászorulóknak segítséget nyújtasz, nálad jobb barát nem létezik. Vidámságod, életkedved az idő múlásával bölcsességgé, szomorúsággá változik. Sötét felhőket látsz közeledni, s erre nincs is tán valódi okod. Barátaidat megválogatod, csalhatatlan érzékkel gyűjtöd magad köré a jó embereket. Természetedtől fogva erőszakos vagy, de csak akkor válsz veszélyessé, ha bántanak vagy megzavarják nyugalmadat. Nehezen változtatod meg a véleményedet, egyik legrosszabb tulajdonságod a rugalmatlanság. De családodat, barátaidat megvéded, akit egyszer megszeretsz, ahhoz hűséges és kitartó leszel egész életedben. 

Ha a kínai horoszkópban a jegyed:

Disznó.

Természetedben összegyűlt mind a tizenkét állat befolyása. A legnyitottabb, legegyenesebb személy vagy. Nagy életkedvvel, lelkesedéssel vágsz neki feladataidnak. Döntéseid határozottak, uralkodni akarsz. Érdeklődsz a misztikus, a kockázatos dolgok iránt, állandóan új tapasztalatokat gyűjtesz. Gyakran túlságosan bízol az emberekben, sajnos előfordul, hogy csalódsz bennük. Jobban kellene vigyáznod, ugyanis sokszor rosszul választod ki barátaidat. Becsületes vagy és nagylelkű, barátaiddal segítőkész. Állandóan aggódsz a jövődért, céljaid eléréséért komoly erőfeszítéseket teszel. Családodért bármire képes lennél, minden kényelmet biztosítasz nekik. Cserébe elvárod, hogy tiszteljenek és mindig körülötted legyenek. Sohasem tudsz haragudni rájuk sokáig, nem forralsz bosszút az ellen aki megbántott. Olyan határozott kellene hogy legyél velük szemben, mint amilyen magaddal vagy.

Ha a kínai horoszkópban a jegyed:

Patkány.

Élénk, határozott személyiség vagy. Gyakori sikereidet vonzerődnek, s határtalan akaraterődnek köszönheted. Helyt állsz, akár a legkülönbözőbb helyzetekben is, de különösen akkor tündökölhetsz, ha megfigyelőképességre, emlékezetre, aprólékosságra van szükség. Szereted a jólétet, s mivel minden Patkány győzelemre született, ritkán találunk köztük sikertelen embereket. Egyetlen veszélynek van kitéve, ha túl sok dologgal foglalkozik egyszerre, elaprózza magát, kimeríti az összes energiáját. A pénzt tiszteli, sőt szoros kapcsolatban van vele, néha még fösvénynek is tűnhet. Nagy szerepet tulajdonít a magánéletének, szereti ha sokan forognak körülötte. Még a távolabbi rokonaival is tartja a kapcsolatot. otthonodban is állandóan cselekvő, hasznos ember próbál lenni. Annak ellenére, hogy családja, barátai néha menekülnek ingerlékeny, ideges természetétől, kiváló társaság, nagyszerű társ.

forrás :  http://www.nlcafe.hu/ezoteria/20120127/napi_kinai_mantra_januar_27-re/

23 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr973875353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

conv 2012.01.27. 10:15:44

nem, én most ezen röhögök: mantrázni tanulunk :)

hosszú és nagy koncentrációt igénylő, több szakaszból álló tanulási folyamat lehet mantrázni tanulni. igazi szellemi kihívás :)

conv 2012.01.27. 10:19:08

és ezentúl minden nap beteszed az aznapra szóló bölcsességet?

vagy ez csak ilyen mantrázásoktatási demo? :)

guma 2012.01.27. 17:12:19

@conv: nem vagyok ennyire szadista :)
megtalálják, ha akarják ezután...... D

de nem is tudom mit csinálnék nélkületek. :)
legalább röhöghetek mindig egy kicsit!

sajnos annyira leamortizáltam magam, hogy @miről van itt nagybasz0: hiába tett be jó kedvű mozgósítást, lassan már az öltözéshez is segítségre szorulok! DDDDDDDDDDD

miről van itt nagybasz0 2012.01.27. 20:46:16

@guma: Kevesebb fekvőtámasz, több lazítás, és nem lesz gond! :)

guma 2012.01.28. 09:25:22

@miről van itt nagybasz0: már csak egy jó tanár kellene hozzá :)

@conv: most keresem a "szellemet", aki kihív :))))

guma 2012.01.28. 10:07:50

@miről van itt nagybasz0: óóóóóóóó, te kópé! :))))
majdnem leköptem kávéval a monitort, amikor "megszólalt" DDDDDDDDDDD

conv 2012.01.28. 10:21:04

@guma: megint úgy érzem, megtapasztaltam egy törést a téridőben :)

guma 2012.01.28. 10:28:02

@conv: netene :)

csak játék a szavakkal! DDDDD
(tetszett és kiforgattam :)
mert most tehetetlenségre vagyok ítélve...)

conv 2012.01.28. 10:34:42

@guma: tehetetlenségre? valami nem hagyja, hogy mantrázz? :)

guma 2012.01.28. 10:41:21

@conv: inkább nem sorolom mi nem hagy mit, mert még az lenne a látszat panaszkodom DDDDDDDDDD

most csak annyit : mantrázás halasztva... :)

conv 2012.01.28. 10:53:00

@guma: de most komolyan. a mantrázásban mi akadályoz meg?
befalazta a szád a kőműves? :)

guma 2012.01.28. 11:12:39

@conv: nem lenne lélekemelő most a szövegem :)
DDDDDDDDDDDDD

(mi a franc van? 3. szöveg száll el SSSSSSSS

conv 2012.01.28. 11:22:37

@guma: megint olyan érzésem van, hogy nem ugyanarról beszélünk...

a mantra mit jelent és a mantrázás szerinted mi?

guma 2012.01.28. 11:26:46

@conv: biztos nem az ami folyamatosan mondanék! D

(ezt hidd el most nekem:)))))))

miről van itt nagybasz0 2012.01.28. 11:29:14

@conv: Mi van veled, egy nőből akarsz információkat kihúzni? Ez még Megréfelügyelőnek sem sikerült! :) Csak azt mondja amit mond... :P

conv 2012.01.28. 11:32:34

@guma:
az a sima ismételgetés amire te most gondolsz.

guma 2012.01.28. 11:34:58

@miről van itt nagybasz0: te kis irigy! DDDDDDDDD
lebeszélnéd egy kis "tanulmányozásról"? :))))

pedig a terelés nagy mestere címre te is benevezhetsz. DDDDDDDDDDDDDD

guma 2012.01.28. 11:36:31

@conv: akkor lemaradtam pár brossurával. :)
süti beállítások módosítása