He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

aranybulla 1222. valamint 3 érdekes rajz a Képes Krónikából (ahogy még nem gondoltál rá).

2011.11.07. 14:29 guma

Ma rengeteg irányzat, magyarázat, értelmezés van történelmi síkon és újra él az ezotéria is.  Nem állásfoglalás, de a jelképrendszerekből ma azt olvas ki valaki ami neki tetszik és úgy is értelmezi, ha nincs írott anyag keletkezéséről. Hozok majd még példát erre, más témában pl a náci jelképek alapjairól, térnyeréséről 1930-tól. Tisztelem a történelmet de unom naponta tekerik hol jobbra hol balra vagy homályos eredetű elvek alapjára illesztik, mert az igazság nem tartozik ránk.  (A témáról sem tudom mit gondoljak! Talán ti okosabbak vagytok. DDDD)                                                       Aranybulla: Nimród a hatalmas vadász és az Orion csillagkép. Naprendszerünktől a Tejút galaxisig és tovább.

Kép: Nap, Hórusz, Hold (Hórusz egyik szeme a Nap, a másik a Hold) - Tejút, Orion-kar, Naprendszer. A szimbólumvilág átvezet bennünket a nagyságrendekbe és tovább. A Szent Korona, az Aranybulla és egy "sumér tábla" szimbólumrendszere.

A Király kezében lévő jogar rovásírásos olvasata: Egy az Isten. Ugyanez a jelkép megtalálható a sumér táblán az oszlopon.

Imre koronázása, II. László valamint III. István koronázásán a háttérben ki tudja megmondani mit keresnek piramisok? Vagy ez is photoshop? Íme a Képes Krónika képei:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr473353914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása