He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

No gyerökök! Itt az új háborús ok. Nesztek...

2011.10.12. 08:09 arlequin

 

Óriási robbantásokat terveztek irániak Washingtonban

  • Index, MTI
2011. október 11., kedd 21:43

Két iráni származású férfi a teheráni Forradalmi Gárda támogatásával fel akarta robbantatni a washingtoni szaúdi és izraeli nagykövetséget, illetve meg akarta gyilkolni Szaúd-Arábia washingtoni nagykövetét - jelentette ki kedden Washingtonban Eric Holder amerikai igazságügyi miniszter.

A két terrorista egyike, az Egyesült Államokban honosított és az FBI által elfogott Manssor Arbabsiar állítólag bevallotta, hogy részt vett az összeesküvésben, amelyet a jelenleg Iránban tartózkodó Gholam Shakurival együtt, az Iráni Forradalmi Gárda támogatásával és a mexikói drogkartellek bevonásával kívántak végrehajtani.

A New York-i szövetségi bíróságon kedden felbontott feljelentés szerint 2010 tavaszán Arbabsiar egy magát egy mexikói drogkartell képviselőjének kiadó amerikai titkosügynöknek másfél millió dollárt ajánlott a szaúdi nagykövet meggyilkolásáért, majd 100 ezer dollárt át is utalt egy amerikai bankszámlára.

Az Adel al-Dzsubeir szaúdi nagykövet elleni pokologépes merényletet egy olyan washingtoni étteremben hajtották volna végre, amelyben 100-150 ember tartózkodott volna, köztük az amerikai kongresszus több tagja. Sok ártatlan áldozat lett volna - mondta Robert Mueller, az FBI igazgatója.

 

Arbabsair a feljelentés szerint azt mondta az ügynöknek, hogy nem érdeklik a robbantás esetleges áldozatai. A két feltételezett terrorista közül Arbabsiar szeptember óta egy New York-i börtönben ül.

A két férfi a diplomata megöletése mellett a két washingtoni nagykövetségi épület ellen is bombatámadásokat tervezett. 
Eric Holder sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az amerikai kormány egyelőre nem részletezett válaszlépéseket fog tenni Iránnal szemben. Arra az újságírói kérdésre, hogy a merényleteket az iráni kormány legmagasabb köreiből is jóváhagyták-e, Holder az mondta, hogy az Igazságügyi Minisztérium ezzel nem vádolja Iránt.

 

Frankó, mi? Meg életszerű...

Szerintetek?

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr153296633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miről van itt nagybasz0 2011.10.12. 10:05:51

Ezeket a mindenre elszánt tennoristákat az átévé mán régen leleplezte, bemutatta! Íme a megdönthetetlen bizonyíték, kőkemények, és nem félnek semmitől...

www.youtube.com/watch?v=jdViofLq8jE

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2011.10.12. 13:09:37

Gholam Shakuri lánykori neve Szméagol Shakuri! Rettentően veszélyes. Csak a drááááágassszzáááágáááát akarta visszaszerezni :-D

guma 2011.10.12. 16:18:14

üdv mindenkinek és sok puszi a kis bujkálóknak...

nane!
mi vagyunk a bolondok hajóján és közben a világ is megbolondul? :((((((

biztos itt is átutalt valaki egy halom pénzt, hogy elkaphassák azt a piszok fegyverkereskedőt, aki Brad Pittnek dolgozik!

tegnap a fáradtságtól elájultam. éjjel 2-kor felébredtem főzte egy kicsit és fél 4-kor újra elaludtam, 9-kor ez a számláló ébresztett...
lekéstem egy megbeszélést, eddig tartott behozni, majd 5-re jön a kőműves és megyünk még apróságokat elrendezni...

szóval - nincs energim semmire...

Horizont 2011.10.12. 19:10:40

Arlequin üdv neked:DDD
süti beállítások módosítása