He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

őrült esetek...

2011.10.09. 09:34 guma

Szeretem a hétköznapi eseteket megörökítő meghökkentő, nevetésre ingerlő vagy gondolkodtató butaságok gyűjteményeit. Ebben szinte verhetetlen volt Ráth-Végh István. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy 1-1 szakma területén is akadt mindig egy jó krónikás aki az általa megélt eseteket gyűjtve csokorba sokszor álnév alatt mesélt mint nőgyógyász vagy vallott mint szobapincér. Most szemezgetek összevissza kicsit innen - onnan. Nemrég megjelent könyv adott ehhez bátorságot (és más oldalon tapasztaltam most ki kell tenni a korhatár jelet). Tovább csak

éven felülieknek(mert kiskorúra káros lehet tartalma, bár én ezt kétlem).

A hétköznapi őrültségek egy nőgyógyásznál :

-Egy történetből kiderül, hogy valószínűleg ő az egyetlen nő az univerzumban, aki tudja, milyen, ha egy vagina kicsírázik. A furcsa jelenséget egy ChiChi nevű hölgy produkálta, akinek nemi szervéből valóban csírák lógtak ki. Bármennyire is hihetetlen, a fiatal nőnek azt tanácsolták, ha nem akar teherbe esni, helyezzen a hüvelyébe egy burgonyát. Ő megtette, és bár teherbe nem esett, de a krumpliról megfeledkezett, ami szépen lassan kicsírázott.

- A szexuális felvilágosítás tökéletes hiányát szemlélteti a bíbor színű vizelettől szenvedő nő esete, aki hallgatott a mamája tanácsára: mindig használj zselét, amikor a fiúk kotont húznak! A lány megfogadta és egész egyszerűen gyümölcszselével síkosított. A pirosas folyás rejtélye azonnal megoldódott. (Ezek után végképp nem látjuk a szakma lehetséges szépségeit, és akkor a férges nő esetét még le se mertük írni).

- Ott van például Mabel esete, aki azért pereltbe be orvosát, mert egy vizsgálat során érzéstelenítés nélkül eltávolította a méhét és hólyagját, és kivágta a nő szeméremajkait. Túszul ejtette őket és a laboratóriumában egy üvegben tárolja őket. És mivel Amerikában mindent komolyan vesznek, ez a nevetséges ügy is egy éven keresztül húzódott, míg végre a bíróságok belátták, a vád merő abszurdum, a doktornő nem tulajdonított el semmit.

- Megtudjuk, hogy hiába nyel a nő Viagrát, a szexuális gerjedelem elmarad, de választ kapunk arra is, hogy nemi izgalom és nedvesedés sem járnak mindig együtt.

- Szülészeten : olyan tinilánnyal is volt már dolga, akinek a vagináját egy perforált szűzhártya zárta el, és annak a tinilánynak a története sem épp hétköznapi, aki két vaginával, két méhnyakkal és két méhvel sújtott a anyatermészet. Mivel előtte nem járt terhesgondozáson, a különleges altáji adottságaira szülés előtt/alatt derült csak fény. Férje mindig gyanította, hogy különleges a felesége, mindig úgy érezte, mintha két nővel szeretkezne, néha olyan szűk volt mint egy szűzlány, máskor meg tágabb.

Van nagyon durva szinte embertelen szokás egyes népeknél ilyen esettel is találkozott a nőgyógyász :

A legsokkolóbb orvosi tapasztalások egyike, amikor a szakember megcsonkított nőket vizsgál. Somoya, a szomáliai menekült nőt gyermekkorában csonkították meg, aki házasodni készült és arra kérte a doktornőt, hogy a nászéjszaka előtt műtéti úton nyissa fel a szeméremtestét. Ha ezt nem teszi meg, akkor férje addig döfködi a péniszével míg szét nem szakad. (A szüzesség elvesztése egyet jelent, ha a férj erőszakkal felszakítja azt). Szakadás után a vagina csak úgy marad nyitva, ha a seb gyógyulása alatt folyamatosan nemi életet él, majd szül. Talán nem kell magyarázni, hogy mind a szexuális élet, mind a szülés borzalmas fájdalmakkal és fertőzésveszéllyel járt a megcsonkított nők számára.

 A nőgyógyász barátnő :

Dr. Lissa Rankin kaliforniai nőgyógyász céljául tűzte ki, hogy újraértelmezi, mit jelent a XXI. században egészségesnek és vibrálóan életteli nőnek lenni. Abban akar segíteni, hogy a nő észrevegye, mennyire normális és gyönyörű, hogy nőiessége nem merül ki anatómiai tájékában. "Míg az adneralin-pumpáló szülészetet egyszerűen imádtam, emellett leginkább az vonzott a pályára, hogy mélyen érdekelnek a nők, és a problémák, melyekkel szembe kell nézniük. Választott hivatásom ugyanis nem vaginákról szól, hanem emberekről." 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr13288840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása