He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

meglepő és bizarr

2011.10.01. 08:04 guma

Vajon melyik tetszik a legjobban nektek? DDDDDDDDD  a bokáig érő vagy átlátszó nadrág, illetve a cd lejátszóval rendelkező cipő. Esetleg a művészi de hordhatatlan cipőket imádjátok? (Elárulja valaki hova kell ezeket felvenni? :)))) Ha eleged van a képekből akkor pár bizarr "halálos" esettel most megismertetlek...

 

ez engem totál kikészített! DDDD akkor most beszéljünk a bizarr halál esetekről, mely akár az utcasarkon is utolérhet egy meglepő, szokatlan eset formájában...

1. A melltartó bosszúja

Viharban mindenki számára evidens, hogy távol kell maradni a magasabb fáktól, oszlopoktól és kerítésektől. De hogy a melltartótól is tartani kellene? A New York Times újságírói szerint tavaly két londoni nő hunyt el amiatt, mert fémmerevítős melltartójuk miatt beléjük csapott a villám.

2. Regénybe illő halál

Sherwood Anderson amerikai író is meglehetősen furcsa módon hunyt el. A szegény novellista véletlenül lenyelt egy fogpiszkálót, ami aztán súlyos gyulladást okozott a hasüregében és végül halálát is ez okozta.

3. Gyilkos divat

A modern tánc anyja, Isadora Duncan halálát egyik kedvenc sálja okozta, ami egy autó kerekei közé szorulva egyszerűen kitörte a szerencsétlenül járt Duncan nyakát.

4. Játékos patkány

A patkányok vizelete nemcsak gusztustalan, de halálos is lehet. A dublini David Bailey 1997-ben hunyt el, két héttel azután, hogy egy patkány a lábára vizelt egy golfmeccs közben. A férfi veséi teljesen felmondták a szolgálatot és az orvosok már nem tudtak segíteni raj

5. Édes gyilkos

A Furcsa Halálesetek: 375 Ijesztő Végzetes Baleset című könyv szerint 1995-ben egy sztriptíztáncosnő hunyt el, mert több mint egy órát kellett egy tortában töltenie, amíg fellépésére várt. A művésznő egész egyszerűen megfulladt a hatalmas sütemény belsejében.

6. A tragédia komédiája

A híres görög drámaírót, Aiszkhüloszt állítólag egy sas gyilkolta meg, aki összetévesztette fejét egy kővel, és kopasz kobakján próbálta meg feltörni ebédjét, egy teknősbékát. Valóban drámai vég a tragédiák szerelmeseinek.

7. Bűzös vég

Egy wisconsini férfi a legnagyobb esőben próbálta meg kihalászni mobilját egy csatornából, az apró nyíláson keresztül. Mint kiderült, a nyílás nem is volt olyan apró, a férfi ugyanis véletlenül beleesett a csatornába és a bűzös vízben lelte halálát.

8. Tisztán és illatosan

A 16 éves angol Jonathan Capewellnek tisztaságmániája lett a végzete. A fiatal fiú naponta többször is befújta magát dezodorral, aminek következtében szervezete túl sok gázt vett fel, ami végül szívelégtelenséghez és halálhoz vezetett.

9. Veszélyzóna

A Great America vidámparkban egy férfi a Top Gun nevű hullámvasút miatt hunyt el nemrég. A férfi a földön próbálta meg visszaszerezni felesége elgurult kalapját, közben véletlenül belépett a hullámvasút veszélyzónájába, ahol a hullámvasúton ülő egyik nő lába telibe találta a fejét. A férfi azonnal meghalt, a nőt lábtöréssel szállították kórházba.

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr173264646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bandika gazdája 2011.10.01. 08:39:10

Ugye nem baj, ha én ezeket nemigen hiszem el? :)

¦卍®Ξ™ 2011.10.01. 11:23:03

@bandika gazdája:

pedig mind igaz :)

guma: mindet lábra kell venni :)

guma 2011.10.01. 15:20:25

@bandika gazdája: a táncosnő halála ifjúkorom megrázó filmélménye volt (akkor hallottam először pl petipáról is), majd olvastam kicsit a táncosokról...

a többiben, ahogy @¦卍®Ξ〓™: mondja van valami, mert az emberi hülyeség, meggondolatlanság határtalan (pl a kalapért mászó vagy csatornába eső ember).

Conv ha lábra veszem két ember (aki támogat) szükséges, vagy mankó kell nekem az biztos :))

Horizont 2011.10.01. 15:37:04

Sziasztok! Nekem is nagyon megrázó élmény volt Isadora c. film. 1968-ban készült, Vanessa Redgrave főszereplésével!Micsoda élete volt a táncosnőnek, pedig csak 50 évet élt!

Horizont 2011.10.01. 15:39:11

Ja a divat és főleg a cipők? Ahogy növekedik az életéveink száma olyan arányban kerül előtérbe a "jól nézzek ki" helyett a kényelem és a biztonságérzet:)))))

guma 2011.10.01. 15:55:22

@Horizont: ez azért is érdekes, mert tűsarkú csizmában sem vágódtam hanyatt fiatalon az utcán :)))

öt éve lapos sarkúban sikerült ez a mutatvány, majd felállni is csak hasra fordulva négykézláb sikerült a hó alatti jégen :DDDDDDDDD

Horizont 2011.10.01. 16:01:03

@guma: :DDDDD ja sokszor rácsodálkozom családi fotókat nézve, hogy miben voltam? Emlékszel még a teletalpú cipőkre, jó magasan:)) '70-es évek második fele! Igaz akkor még 54 kg-os voltam:))) Tudomásul kell venni, hogy ami már nem megy azt ne erőltessük. Rosszul vagyok az olyan nőktől akik nem veszik tudomásul hány évesek és majmot csinálnak magukból. Ha egy nő jó alakú (jó neki:DD) akkor is eljön az az idő, hogy a jó alakja ellenére is visszataszító ha miniszoknyát vesz fel!

guma 2011.10.01. 16:14:19

@Horizont: még (ha jó a lába) a minin nem is akadok ki. (mondjuk a miniben is akad pár méret különbség DDDDDDDD)

de egyre többen rengő hájjal, sok-sok gödröcskével a fenekükön, combjukon a (néha ráadásul fényes) cicanadrágban, vagy a közel 100 kilós csípőnadrágot keretező húsgyűrűk tánca valóban elborzaszt. :)

és nem értem, hogy 1 hozzátartozó sem kéri meg őket arra, hogy nézzenek olyan tükörbe ahol hátulról is látszanak...

guma 2011.10.01. 16:21:01

@Horizont: ilyenen nem töröd a fejed? :)))

jó botnak tűnik!
"Kölcsönadom a férjemet" – furcsa hirdetés a Vajdaságban

hvg.hu/panorama/20111001_furcsa_hirdetes_vajdasagban#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_10_1

Horizont 2011.10.01. 16:51:12

@guma:
Hahahahahahahahahahahahahaha!
Na egy ilyen pasit nem adnék kölcsön az tuti:)))) Az enyémet, meg nem kölcsön adnám hanem örökbe! Hahahahahahahahahahahahahaha!
süti beállítások módosítása