He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Ha már Mackó törizett:)))

2010.09.30. 13:53 Donna (Cara)mba

Én a Magyar Vándort találtam humorosnak, nem voltak ellenérzéseim, mert a legtöbb nevetésre ingerlő jelenetből nem éreztem ki semmi gúnyt, lekicsínylést - vagy csak igen keveset.

Nekem teccett...ez is egy vélemény:)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr232334569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marcellusca 2010.09.30. 14:23:15

Óóóóó, Donna, így legyen lottó ötösöm, hogy megéreztem, hogy erre a filmre gondoltál! :)))

Nekem is tetszett.
Mert jó humorral mutatja be, miként keressük magunkat, kik vagyunk valójában, honnan jöttünk.
Mindezt történelmünk pillanataival, nagyjaival, találmányaival fűszerezve, bemutatva.

Donna (Cara)mba 2010.09.30. 14:51:04

@Marcellusca: Én is jó ötletnek tartottam, mert ha ilyenre visznek el egy osztályt, akkor legalább ha humorizálva is, de megmarad valami történelmünkből a buksikban:)

A fiamat vittem el először erre a filmre, aztán férjem is monttta, hogy én is, én is,, mint egy gyerek, aki kimaradt a bucsufiábul:)))))
Úgyhogy én és a fiam kéccer láttuk, a férjem kedvéért. Mert amikor először mentünk, azt mondta, őt nem érdekli...menjünk csak nélküle.

De amikor lelkendezve otthon ezen a filmen ökörködtünk és dumálgattunk nevetgélve a fiam meg én, meg komolyan is történelmünkről, akkor megjött Apának is a kedve:)

Ja, és legyen lottó ötösöd:)

Donna (Cara)mba 2010.09.30. 14:56:28

@Donna (Cara)mba: Ja, és azóta meg közöttünk a szólsá-mondás, ha nem tudjuk az irányt, mert ismeretlen úton járunk, és a GPS hülyeségeket beszél, hogy most akkor merre van a feherveri hodi ut, hogy rea menünk?

A fiam barátnője is be lett avatva ebbe a szólásmondásba, úgyhogy az ilyen belső használatra szánt csibésznyelv is egy parányi kohéziós erő:)
süti beállítások módosítása