Hagyma
2014.04.22. 09:30 miről van itt nagybasz0
15 komment
Címkék: főzés szeletelés
A bejegyzés trackback címe:
https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr76036221
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2014.04.22. 12:23:29
@Marcellusca: a gyakorlat Marcelluscadrága, az teszi a mestert
Marcellusca 2014.04.24. 08:48:13
@Penivaldes: Gyakorló szakács vagyok, de ez durva. :)
Nekem állandóan szétcsúszik a hagyma ...
Nekem állandóan szétcsúszik a hagyma ...
guma 2014.04.24. 09:05:38
sziasztok!
@Marcellusca: @Penivaldes: :D
ha szabad tanácsot adni: ne szorítsd! :)
csak gyengéden fogd... ha a kés is éles nyert ügyed van... a kezedbe is összevághatod simán... :)
@Marcellusca: @Penivaldes: :D
ha szabad tanácsot adni: ne szorítsd! :)
csak gyengéden fogd... ha a kés is éles nyert ügyed van... a kezedbe is összevághatod simán... :)
PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2014.04.24. 10:40:22
@guma: nem szorítom, de ha vágok egyet, akkor szétcsúszik.
miről van itt nagybasz0 2014.04.26. 14:11:52
Vazelin, most vágtam le a körmömből és a husiból egy kb. 1 x 1,5 cm-es szeletet... már a punnyadást megkezdő hagyma szétugrott a nagy kapkodásba... vitte mint kés a vajat. :)
PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2014.04.26. 18:10:42
@miről van itt nagybasz0: ha még sokszor megismétled semmi nem marad belőled..:)