He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Mérlegelj és úgy válasz! Fülledt trópusi gyümölcsök tesztje...DDD

2011.08.30. 14:23 guma

Kalandoz az egzotikus ízek világában büntetlenül. Melyiket szereted? Elárulja ízlésed, hova sorolnak téged ezekkel a gyümölcsökkel. Sőt ebben a játékos tesztben még egy kis ismeretterjesztés is megbúvik. Tehát : melyik a kedvenc déligyümölcsöd? - Árulkodik a szexusodról


 

 

 

 

 

A banánt választottad. A banán már formáját tekintve is fallikus jellegű, így nagyon nagy a valószínűsége, hogy nem okoz számodra gondot a szex. Szereted a kihívásokat, és te magad is kihívóan viselkedsz, ha meg van a kiszemelt áldozatod. Híve vagy bármilyen pajzánságnak, kísérletezésnek az ágyban. A misszionárius pózt nem neked találták ki. Sokszor elvisz az "élj a mának" hangulata, ami akár egyéjszakás kalandra is ösztönözhet. Ezeket az éjszakát nem bánod meg, inkább mind egy szép emlék az emlékkönyvedben.
Érdekesség: az öntermékenyülő banánfa szárát Kelet-Indiában a házassági ceremóniáknál használják.

A mangót választottad. Szerelmed romantikus, és heves. Te vagy az, akit meg kell hódítani, és akkor egetrengető lepedőgyűréssel viszonzod az udvarlást. Odaadó vagy és szenvedélyes, csókjaid és ölelésed mézédes. Titokzatos maradsz akkor is, ha már párkapcsolatban élsz, ezért mindig izgalmas vagy a partnered számára. Szereted az apró meglepetéseket, ezeket duplán hálálod meg: egyszer a konyhában, egyszer pedig az ágyban.
Érdekesség: a mangó a hindu mitológiában a szerelem és az odaadás szimbóluma. Siva isten és Párváti istennő kézfogójukat egy mangófa alatt tartották. Az indiaiak szerint minden születéskor a mangófa új levelet hajt.

A gránátalmát választottad. Aprólékos vagy a mindennapokban épp úgy, akár a szexben. A spontaneitás számodra hidegzuhany, nem vagy híve egyáltalán. Inkább szereted megtervezni pontról-pontra a randit, és ezzel együtt az aktust is. Szépen berendezett hálószoba, frissen megvetett ágy, virágszirmok, gyertyák, halk zene és félhomály, ami lázba hoz. A szex számodra a találkozás, vagy az együtt töltött nap megkoronázása.
Érdekesség: a gránátalmáról a keresztények úgy tartják, hogy Jézus Krisztus hozta le az égből, a hinduk, hogy az isteni áldás jele, Koreában pedig azt, hogy az istenek eledele. A Dionüszosz véréből kisarjadt sokmagvú gránátalma nemcsak a termékenység, hanem a születés megtestesítője is.

A datolyát választottad. A szerelem a mozgatórugód. Állandóan szerelmes vagy, ha másba nem is, az életbe. Szereted a szépet, a kulináris finomságokat és az erotikát. Kisugárzásod is erotikus, mindent megteszel azért, hogy meg legyen a napi érzéki kielégülésed. Ha szex, akkor szex. Parterednek nem kell félnie melletted a búskomorságtól, még az ágyban is hancúrozol. Vidáman telnek a szeretkezés pillanatai, egészen a kielégülésig. Ha partnered jól ismer, az ágy mellé készít egy pohár minőségi bort és sajtot, hogy azonnal megkoronázhasd a szeretkezést egy kis finomsággal.
Érdekesség: a datolyapálma mint a fák királynője a termékenység fája. A mámorító datolyaborból valamikor réges-régen Mezopotámiában erotikus rítusok során bőségesen fogyasztottak.

Az ananászt választottad. Az életed egy robogó hullámvasút, épp így a szexhez való hozzáálásod is hullámzó. Ha épp olyan szakaszban vagy, akkor bárhol, bárhogy képes vagy örömöt adni és kapni, viszont ha rossz passzban ér az ösztönzés, ne számítson túl sok jóra, akitől irányul! Az ágyban egyébként nagyon jól lavírozol, gyorsan kiismered a partnered kívánságait és hangulatodtól függően ki is elégíted azokat.
Érdekesség: az ananász chilivel fokozza a szexuális vágyat.

A fügét választottad. Te vagy maga a szex. Termékenységed és hajlandóságod mindig, minden körülmények között gerjeszthető a végtelenségig. Imádod az erotikát, az erotikus kiegészítőket, a szexjátékszereket, és minden újdonságra nyitott vagy. Ha az életben néha bizonytalan is vagy, az ágyban semmiképp. Inkább a felszabadultság rád a jellemző. A nyitott kapcsolatokat nem szereted, monogám vagy. Ha megtalálod a másik feled, nagyon hosszú időn át boldog és kiegyensúlyozott nemi életre számíthattok mindketten.
Érdekesség: a női és férfi egyesülést formázó fügefát gyakran ábrázolják sokmellű fának a házasság, a szerelmi gerjedelem megtestesítőjeként.

(forrás : ezolive.hu/chilling/01854__melyik-a-kedvenc-deligyumolcsod-arulkodik-a-szexusodrol#eredmeny) 

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr713174841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.08.30. 21:26:36

tehát minden gyümölcsevő pornósztár. véletlenül sincs egyetlen frigid/impotens vega sem :)

guma 2011.08.30. 22:11:54

@Conv: jé! DDDDD

most, hogy mondod :)))

én el sem olvastam őket, csak a levelesből gyorsan kiszórtam és képeket raktam ahova kellett.
(már leveleket is alig küldöm tovább, és annyira tele lett a fiók, hogy borzalom! DDDDD)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.08.30. 22:21:57

@guma:azt sem tudod mit teszel elénk wazze? :O

miért nem törlöd őket, hogy ne legyen tele a fiókod?

no meg tedd spambe a notorius küldözgetőket :)

guma 2011.08.30. 22:49:00

@Conv: :)

ránéztem! :))) oszt bizalmat szavaztam neki :DDD

én ilyeneket nem szoktam olvasgatni, csak ritkán...
még senkit sem mertem spambe tenni, mert oly vegyes amivel "ellátnak" és sokszor mellette jön a személyes levél.
evan!
rosszul szoktattam őket...

guma 2011.08.30. 22:53:57

@Conv: ja ami konkrétan mindig az én témám : különleges helyek, tájjak, úti célok meg egy kicsit az épületek, régészeti leletek és a zene kis része.
:)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.08.30. 22:59:04

@guma: különleges helyek, mint pl a photoshop zeg-zugai? :)

guma 2011.08.30. 23:16:48

@Conv: de jó, hogy cikizhetsz. :)

ez is bizonyítja, még a kedvenceimre sem fordítok most időt.
ugyanis, szeretek körbenézni több helyen, mit írnak róla...
süti beállítások módosítása