He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Dobrev Klára brutálisan kiakadt – "Ez már túl sok véletlennek"

2024.09.27. 07:30 guma70

Dobrev Klára közösségi oldalán bukott ki csütörtök reggel. Felháborodott posztot írt, amiben két kormánypárti politikust is összefüggésbe hozott a hazai pedofil bűncselekményekkel.

Anyu beteljesült jóslata vagyok.

Alig kellett várni pár napot, hogy kiderüljön a fideszes szál a pedofil papok mögött. De milyen szál. Mondanám, hogy Jézus Mária, de nem mondom.

Az éppen bíróság előtt álló pedofil pap, Rónaszéki Gábor sógornője nem más, mint Rónaszékiné Keresztes Mónika, a Fidesz politikusa. Nahát, csak nem?

De ez még csak az egyik szál, hirtelen azt sem tudom eldönteni melyik a durvább.
Ezt a Rónaszékit néhány éve még a 30-40 legbefolyásosabb magyar egyházi személyiség közé sorolták – mint a budapesti Központi Papnevelő Intézet rektorhelyettesét, prefektusát, vagyis a hazai utánpótlás- és elitképzés „atyamesterét”. Értitek? Ez a pedofil pap felelt a papi utánpótlásért. Persze ez sem véletlen. Az Átlátszó cikkéből kiderül, hogy volt főnökével, aki a Pázmány Egyetem jelenlegi rektora, közös "relaxációs tanyát" tartott fenn, ahol ki volt a legfőbb vendég? Semjén Zsolt.
A miniszterelnök helyettese. Ez már túl sok véletlennek. Ez nagyon tisztán megmutatja, hogy ezek a pedofil papok miért hitték azt, hogy a legundorítóbb, legocsmányabb módon molesztálhatnak gyerekeket. Azt hitték, hogy a fideszes politikusok életük végéig védik őket.

Tévedtek. De nem csak ebben. Tévedtek abban is, hogy mi nem megyünk el ennek a mocsoknak a felderítesében a falig.

Tévedtek, amikor azt hitték, hogy Áder János húgát, Pölöskeinét majd azzal tudják kimenteni a Kónya Endre-ügyből, ha engem rágalmazásért bíróság elé citálnak, és én majd az EP-s mentelmi jogom mögé bújva nem megyek el a bíróságra szembenézni vele és azzal a töménytelen beteg hazugsággal, amivel a Fidesz akarja kimosni a pedofiljait és azok segítőit.
Anyu meglepetése vagyok.
https://www.facebook.com/dobrevklara/posts/1064481741700590?ref=embed_post
https://propeller.hu/itthon/4098864-dobrev-klara-pedofilia-fidesz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr9918500472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása