He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Több százan demonstrálnak a Liberty Dunaújváros igazgatóságánál

2024.08.13. 08:30 guma70

A munkavállalók nem kapták meg a júliusi bérüket, emiatt a hétfő reggelt a Dunaújváros.com beszámolója szerint „indulatos és hangos” demonstrációval indították. A lap szerint már fél 8 előtt sokan gyülekeztek, 8 órára pedig több száz munkavállaló követelte a pénzét.

A vasmű dolgozói már második hónapja kapják késve a fizetésüket. Bár előző hónapban késő délután már megkapták a határnapig a pénzt azok, akik az OTP-nél vezetik a számlájukat, azok a dolgozók viszont, akik máshol bankolnak, csak másnap reggel.

A fizetési határidő, vagyis tizedike most augusztusban szombatra esett, vagyis a munkavállalóknak már pénteken meg kellett volna kapniuk a fizetésüket.

A Dunaújváros.com azt írja, a demonstrálókat a menedzsment képviseletében Rahul Yenurkar, a LIBERTY Dunaújváros társaságcsoport cégvezetője és Móger Róbert, a társaság HR és kormányzati kapcsolatok igazgatója várta. A menedzsment rövid tájékoztatóját többször szakították félbe olyan hozzászólások, mint a „Hol a pénz?”.

A cikk szerint a cégvezető ígéretet tett arra, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek a probléma rendezése érdekében, Móger ezt úgy fordította, hogy ma garantáltan utalnak. Több munkavállaló úgy távozott, hogy azt mondta, ha nincs fizetés, délután visszajön.

https://444.hu/2024/08/12/tobb-szazan-demonstralnak-a-liberty-dunaujvaros-igazgatosaganal

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr3218465355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása