He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Amíg a magyarokat a békepárti, szuverenista, EU-ellenes maszlaggal etetik

2024.03.18. 04:00 guma70

Vártam, hogy az MTI részletes tudósítása megjelenjen az Andrássy úton összegyűlt néhány lézengő emberről, aki lemaradt a kordonos-Valtonos, köpködésbe torkollt nemzetikeresztény népünnepélyről, de valószínűleg ez később érkezik meg (a rotterdami rövidpályás gyorskorcsolya-vb mégis fontosabb), addig is idetennék egy részletet a magyar oligarchaminiszterelnök elhasznált panelekből építkező, háborús, ökölrázó, fenyegetőző, vadul hazaárulózó, Brüsszel elfoglalásáról lázálmodó ünnepi beszédéből:

A nyugati világban ma emberek milliói gondolják azt és élnek úgy, mint aki a semmiből jön, és a semmibe megy. Ezért nincsenek, és meggyőződésük szerint nem is kell tekintettel lenniük semmire és senkire. Háborúkat robbantanak ki, világokat rombolnak le, országhatárokat rajzolnak át, és sáska módjára legelnek le mindent. Semmibe veszik a holtakat, és megfosztják jogaiktól a meg sem születetteket. Mi, magyarok másképpen élünk, és másképpen is akarunk élni. Mi jövünk valahonnan és tartunk valahová. Minden, amink van, az elődeinktől kaptunk. És vele a küldetést is, hogy fenntartsuk és továbbadjuk. 

Most csak röviden arról, amiről majd több helyen, több fénytörésben hosszabban is. Minden egyes fáradt, elhasznált, penészes szava ütős volt a doktorminiszterelnökök legkorruptabb példányának, de távol álljon tőlem, hogy az Alapjogokért Központhoz hasonló súlyú mélyelemzést írjak a szűk félórás kappanhangú óbégatásról, cserébe majd iderakom az MTI-nek elküldött közlemény formájú Orbán-verselemzésüket. Mindössze annyit szeretnék jelezni itt és most a bizonyítékok nélkül vagdalkozó háborús békepávagalamb miniszterelnök úr ama állítására, mely szerint a nyugati világos sáska módjára lelegel mindent, hogy

Hatvanpuszta körül minden föld az Orbánok és Mészárosok kezében van.

Hatvanpusztától az alcsútdobozi golfklubig minden föld az Orbán vagy Mészáros család tulajdonában van. Bizony, bizony, még az onokák nevén is van föld. Vagyis amíg a magyarokat a békepárti, szuverenista, EU-ellenes maszlaggal etetik, ők közben a nevükre íratják az országot. Ők, Orbánék és Mészárosék tényleg másképp élnek. Mindenre ráteszik a kezüket, amit a magyarok az elődeiktől kaptak, csak éppen nem a magyaroknak fogják továbbadni, hanem a saját pereputtyuknak.

Nem igaz, hogy nem tudtuk, legfeljebb reméltük, hogy legalább március 15-én legalább megkímél minket őfényessége attól, hogy mások szemére hányja mindazt, ami az ő specialitása, de nem. Ma se bírt magával. Akkor legalább a sáskákat tegyük a helyükre, ameddig az orbáni szélsőjobbos kleptokrata ideológia többségbe kerül a világban.

Békére törekvő, szabadságpárti és a nemzetek szuverenitásán alapuló Európa-programot hirdetett Orbán Viktor – közölte az Alapjogokért Központ pénteken az MTI-vel. A közlemény szerint a magyar kormányfő március 15-i ünnepi beszédében a nemzeti kormányzás sarokpontjait összeurópai stratégiai tervvé emelte, amely a június 9-i EP-választás szuverenista erőinek együttműködési keretét adhatja.

Hangsúlyozták, hogy az európai választás jelentősége sokkal nagyobb, mint öt évvel ezelőtt: Brüsszel a tagállami szabadság felszámolását, míg a magyar jobboldal a nemzeti egyetértési pontok örökös védelmét tűzte ki zászlajára. Az európai baloldal háborúpárti, illegális bevándorlást támogató, genderideológiát propagáló testtartása helyett Orbán Viktor békéről, Európai Egyesült Államokat elutasító nemzeti együttműködésről szóló, és a gyermekek abszolút védelmét képviselő programot hirdetett meg – írták.

Az elemzés szerint 2024 a magyar nemzeti stratégiaalkotás meghatározó éve lehet: a brüsszeli politikai intézményekben jobboldali erősödésre, Washingtonban béketeremtő győzelemre mutatkozik jó esély. Ez a romboló liberális politika kisebbségbe szorulását, a nemzet szolgálatára felesküdött európai és magyarországi baloldal bukását jelentheti – írták, hozzátéve, hogy a politikai jobboldal egységbe rendeződése a miniszterelnök szerint megindult. Erről az európai és amerikai választásra készülők az idei CPAC Hungary-n is megbizonyosodhatnak majd – közölte az Alapjogokért Központ. (via MTI)

https://kolozsvaros.com/rovidek/amig-a-magyarokat-a-bekeparti-szuverenista-eu-ellenes-maszlaggal-etetik/

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr3118355427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása