He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Varga Judit zárt ajtók mögött bátor és szuvenér...

2024.01.30. 04:30 guma70

Varga Judit szakmát tanul

Tudtuk, csak nem sejtettük. Az most mindegy, mit hordott össze zsarolásról a zsarolással nyomuló Orbán-rezsim harcos amazonja, az utolsó néhány mondat az, ami lényeges:

Nem fogjuk be! Sőt, egyre hangosabbak leszünk Németországban, Franciaországban, Belgiumban és szerte az EU-ban. Jól figyelj, Brüsszel: Magyarország soha nem enged a zsarolásnak! Kezdődik az EP-kampány, tanulunk traktort vezetni.

Szóval a bukott miniszter, aki bátran elsunnyogna Brüsszelbe az évszázad korrupciós botránya árnyékában, azt nem tartja elfogadhatatlannak, hogy a magyar kormány keze könyékig benne van a független, szuverén országokban zajló traktoros tüntetések szervezésében, hanem még büszke is erre. Valóban jó lesz, ha Varga Judit megtanul traktort vezetni. Nyugdíjat még jó darabig nem érdemes várni, megélni meg még akkor is meg kell valamiből, ha előtte esetleg hosszasabb pihenőre kényszerül. (link kommentben)

Magyarország soha nem enged a zsarolásnak – írta az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságának fideszes elnöke hétfőn a Facebook-oldalán.

    Varga Judit azt írta, hogy Brüsszel a Financial Times címlapján fenyegette meg Magyarországot azzal, hogy “ha nem adunk pénzt hitelből Ukrajnának, akkor majd ők sem adnak nekünk forrásokat”.
    “Brüsszel mindig is így működött: zsarolnak minket az illegális migráció megállítása, az LMBTQ-őrület visszaverése és a háború elutasítása miatt. Ezt már a bizottság elnöke sem tagadja. Tárgyalás helyett zsarolás, konstruktív párbeszéd helyett fenyegetés” – fogalmazott a kormánypárti politikus.
    Varga Judit bejegyzése szerint úgy tűnik, már hetes cikkelyes “szappanopera”, meg Sargentini sem kell a brüsszeli liberálisoknak, hogy előjöjjön belőlük a birodalmi diktatúra hangja. “Már csak odaszólnak, mint a kocsmában, hogy fogjuk be, különben baj lesz” – tette hozzá.
    “Nem fogjuk be! Sőt, egyre hangosabbak leszünk Németországban, Franciaországban, Belgiumban és szerte az EU-ban. Jól figyelj, Brüsszel: Magyarország soha nem enged a zsarolásnak! Kezdődik az EP-kampány, tanulunk traktort vezetni” – hangsúlyozta az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságának elnöke. (MTI)

https://kolozsvaros.com/rovidek/varga-judit-szakmat-tanul/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr9118314161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása