He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Swan Edgar : Egy elmaradt hírről

2024.01.24. 17:30 guma70

Most, hogy már biztonságban van a kormány, mert sikerült elfogni a hatalomátvételre készülő szkítákat, talán egy kósza MTI hírt megérne az is, hogy a török parlament jóváhagyta Svédország NATO-csatlakozását, és örömmel olvasnék arról is, hogy mit lép erre az a magyar kormány, melynek tagjai egymáson keresztülesve esküdöztek, hogy nem Magyarország lesz az utolsó, aki támogatja a csatlakozást. (link kommentben)

Tíz helyszínen 150 rendőr vett részt egy összehangolt akcióban, amely során 11 emberrel szemben intézkedtek, akik a gyanú szerint fegyveres hatalomátvételre készültek Magyarországon – közölte szerdán a rendőrség honlapján a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI).

    Azt írták, hogy tavaly novemberben egy olyan videó került fel az egyik közösségi videómegosztó portálra, amelyen egy társaság tagjai a “Szkíta Magyarország” megalakításáról és “nemzeti szabad katonai csapatok” felfegyverzéséről beszéltek.
    A KR NNI tájékoztatása szerint a csoport tagjai közölték azt is, hogy mind a volt, mind a jelenlegi kormánytagokat le fogják tartóztatni. Kilátásba helyezték, hogy “hamarosan megtörténik a magyar rendőrség lefegyverzése és a katonaság átállítása”.
    Az ügyben a KR NNI Bűnügyi Szolgálat Nyomozó Főosztály Erőszakos Bűncselekmények Elleni Osztály az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása előkészülete miatt eljárást indított; sikerült azonosítani a szervezet tagjait, elfogásukra kedd hajnalban került sor.
    A művelet tervezésekor nem volt kizárható, hogy a tagok lőfegyverrel rendelkeznek, ezért a rajtaütések végrehajtására az NNI a Terrorelhárítási Központot (TEK) kérte fel.     
    Tekintettel a jelentős számú helyszínre és gyanúsítottra, illetve arra, hogy ezeknek a felszámolását egyszerre kellett végrehajtani, a TEK műveleti egységei mellett az elfogásokat az NNI Műveleti Szolgálatának egységei és a KR Bevetést Támogató Osztálya támogatta.
    A Veszprém, Pest, Zala, Bács-Kiskun vármegyékben, illetve Budapesten végrehajtott akcióban mintegy 150 rendőr egyszerre tíz helyszínen tartott kutatásokat, amely során 11 emberrel szemben intézkedtek, közülük nyolcat – hét férfit és egy nőt – gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók, majd egy 53 éves murakeresztúri, egy 68 éves veszprémi és egy 88 éves váci férfit őrizetbe vettek.
    A kutatások során a nyomozók több helyszínen feltehetően éles maroklőfegyvert, lőszereket, AK gépkarabélyt találtak, továbbá gáz- és riasztófegyvert, valamint gumilövedékes fegyvereket és légfegyvereket foglaltak le.
    A lefoglalt tárgyak között szerepelnek még különböző – a magyar állam létezését tagadó – dokumentumok és a Szkíta Magyarország nevű szervezettel kapcsolatos iratok is.
    Az NNI munkatársai találtak olyan okmányokat is, amiket a társaság állított ki a tagjainak. Ezek között voltak személyazonosító igazolványok, forgalmi engedélyek, de még diplomáciai mentességet igazoló papírok is.
    Amellett, hogy a rendőrök lefoglalták a szervezet tagjainak informatikai eszközeit, a három őrizetbe vett férfi letartóztatását kezdeményezte az NNI a Zala Vármegyei Főügyészségen – olvasható a police.hu-n. (MTI)

https://kolozsvaros.com/rovidek/egy-elmaradt-hirrol/

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr5518310487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BiG74 Bodri 2024.01.25. 12:42:15

"a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) friss népszámlálási adatait, mely szerint Magyarországon 2439 ember beszél szkítául, vagyis hogy a szkíta a „nemzetiségi, anyanyelvi, családi, baráti közösségben használt” nyelvük. "

Basszus, egy gyakorlatilag szinte teljesen kihalt nyelven kommunikálnak! Ez nem elfogás volt, hanem felbecsülhetetlen kulturális emlékek mentése, biztonságba helyezése!

Azért lelki szemeim előtt ott van egy 88 éves váci szkíta, aki haláltmegvető bátorsággal rohamozza szlavia 630 tipusú légfegyverével a tek páncélosait!

jaegtoer 2024.01.29. 18:55:30

Mert nem tanultak meg hátrafelé nyilazni. Az ilyeneket le is kell tartóztatni, mit szittyáskodik, aki a róvást sem ösmeri. Az ilyenek nem is érdemlik a kies Kárpát-medence finom levegőjét se.

guma70 2024.01.29. 19:24:20

@jaegtoer: :))))))

köszöntelek! :D

de azért b+!

már mindenkinek hiányoztál.
a telefonszámod meg él, és már minden megfordult a témában...

jaegtoer 2024.01.29. 21:17:24

@guma70: Annyi minden történt, amennyi víz időközben lefolyt a Dnyeperen, meghalt a gépem, elvesztettem jelszavaimat, a telefonomat, 2023 szeptemberben nyugdíjba mentem, csapataim január 24-ig harcban álltak a TB-vel és az egészségem sem az igazi. Hiába, a garancia idő lejárt. Telefonszámom a régi, csörgess meg kérlek.

guma70 2024.01.29. 21:47:35

@jaegtoer:

nekem azt mondja: a számon előfizető nincs.

(látom neked is az időből van a legkevesebb :DD)

jaegtoer 2024.01.30. 10:55:01

@guma70: megírtam az adminnak a telót:)

taga20 2024.02.03. 15:58:02

@jaegtoer: csakhogy előkerültél haver!;)

nemrég már elsirattunk itt, me azt hittük, hogy má alulról szagolod az ibolyát:)))

jaegtoer 2024.02.05. 17:54:54

@taga20: Ibolyát szagolni alulról nem feltétlenül rossz dolog.

taga20 2024.02.05. 19:30:07

@jaegtoer: a te korodban, szerintem már veszélyes:))
süti beállítások módosítása