He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Miközben Orbánt a Karmelitában kérdezték Faludy könyvéről, az újságíró unokát nem engedték be

2023.12.23. 09:20 guma70

A rendhagyó kormányinfóra idén már regisztrálni sem lehetett.

Alexander Faludy, Faludy György Angliában született, de Magyarországon élő és Budapesten szabadúszó újságíróként dolgozó unokája közösségi oldalán számolt be, hogy nem kapott meghívót a kormányfő éves szokásos sajtótájékoztatójára – márpedig ilyenkor nincs rá esély, hogy mégis bejusson, hiába kéri.

Mint a hvg.hu írja, nemcsak ő nem kapott meghívót, az Alexander Faludy által feltöltött képen Gulyás Balázzsal, a Gulyáságyú Média újságírójával együtt nézik a közeli cukrászdában telefonon a kormányinfón beszélő Orbánt. Gulyás amúgy a rendszeres kormányinfókra sem kap meghívást.

Orbán Viktor ötödször tartott egyébként ilyen rendhagyó kormányinfót, 2019-ben volt az első. A lap szerint

ma már csak azok jutnak be erre az eseményre a Karmelitába, akiket eleve meghív a miniszterelnök sajtós stábja, míg korábban még regisztrációkat utasítottak el.

A mostani alkalommal Orbán beszélt a pedagógusok 32 százalékos béremeléséről, ami azonban lehet, hogy végül csak 20 százalék lesz a valóságban. Óvatosan érintette Lázár Jánosnak az államfő elleni kirohanását is, és indokolni próbálta a “katonai művelet” szóhasználatát, de nem sikerült – fogalmaz a lap.

 

Faludy pedig úgy került elő, hogy Orbán a TikTokon beszélt róla, fiatalkorában a kedvenc könyve volt a Pokolbéli víg napjaim Faludy Györgytől. Ebben van meleg szerelmi szál is, így

ez a kijelentése értelmezhető homoszexuális propagandaként?

– kapta a kérdést Orbán, mire visszakérdezett: miért ne beszélhetne a kedvenc könyvéről?

https://magyarnarancs.hu/belpol/mikozben-orbant-a-karmelitaban-kerdeztek-faludy-konyverol-az-ujsagiro-unokat-nem-engedek-be-264449

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr5918287033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása