He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A keresztény ifjúsági táborban kérték számon Mészáros Lőrinc gazdagodását

2023.08.01. 14:20 guma70

Gulyás Gergelynek támadtak egy keresztény táborban

Gulyás Gergelynek támadtak egy keresztény táborban, méghozzá egy református férfi. Olyasmiket kért számon a meglepődött miniszteren, amiket aligha vártak volna egy ilyen tematikájú eseményen.

Egy váratlan helyen kapott kritika érte a kormányt a zánkai református ifjúsági fesztiválon. Gulyás Gergelynek mondták el az éles kifogásokat. Mészáros Lőrinc és Tiborcz István gazdagodásával, valamint az oktatás és az egészségügy állapotával kapcsolatban szólalt fel egy elégedetlen férfi.

Gulyás Gergelynek az volt az érve, hogy a magyar milliárdosok szegények

A miniszter szerint az oktatás soha nem volt még ilyen jó helyzetben, és az egészségügyben is jelentős fejlődés történt. Gulyás azt mondta, hogy a magyar milliárdosok gazdagsága lényegesen elmarad a régió többi országának gazdasági elitjétől, és Mészáros Lőrincet illetően csak az a baj, hogy nem harminc vagy negyven van belőle.

Tóth Bálint, a felszólaló ózdi református férfi az eseményen kifogásolta a kormány politikáját. Szerinte a Fidesz nem Krisztust képviseli, sőt, annak az ellenkezőjével áll szemben. A politikusokat arra szólította fel, hogy távozzanak a politikából. Tóth szerint Mészáros Lőrinc és Tiborcz István vagyonának gyarapítása bűnös cselekedet, és elítélte az állam hiányos egészségügyi és oktatási támogatását is.

Gulyás Gergelynek nem volt választása, megpróbált demokráciát színlelni. A fiatal férfi felszólalását látszólagosan védelmébe vette, hangsúlyozva, hogy Magyarországon szólásszabadság van. még egy keresztény ifjúsági táborban is lehet éles véleményeket megfogalmazni.

A miniszter aztán elkezdte a szerecsenmosdatást. Megjegyezte, hogy a kormány a régió többi országához képest a leggazdagabb emberek vagyonának mértékében lényegesen lemarad, és az országban nem jött létre olyan mértékű vagyonkoncentráció, mint más környező országokban.

Tóth Bálint, aki az egyházi körökben kritikus a kormánnyal szemben, hangsúlyozta, hogy az ő felelőssége az Istennel való kapcsolata. Az eseményen való felszólalásával pedig Krisztus előtt számol el.

Az ifjú férfi úgy véli, hogy a kereszténységet sokan összemossák a jobboldallal, pedig mindkét oldalon vannak pozitív és társadalom számára konstruktív törekvések, és nem lehet egyszerűsítően fekete-fehér képet festeni a helyzetről.

Annyi biztos, hogy a következő keresztény táborokban jobban megválogatják a résztvevők összetételét. A Fidesz minden bizonnyal már keresi a felelősöket, akik hagyták, hogy a méltóságos Gulyás miniszter úr színe előtt ilyen kritikát fogalmazzanak meg.

További cikkeinkért kattints ide! Ha unod a politikát, de szeretsz főzni, és magyaros vagy éppen diétás recepteket keresel, az EllenLábas csatornát ajánljuk.

https://ellenszel.hu/2023/08/01/gulyas-gergelynek/

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr8418183859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taga20 2023.08.01. 17:43:07

"Mészáros Lőrincet illetően csak az a baj, hogy nem harminc vagy negyven van belőle."

szakadok bakker!:)))

ez az ország menthetetlen!

ja és lölö, a kis weissmanfréd vagy richtergedeon:)))

kepkuldes.com/image/QqQjR5
süti beállítások módosítása