He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Tökéletes fürdőruha minden testalkatra

2023.07.03. 07:27 guma

Mindegy, milyen alakod van, igenis nézhetsz ki tökéletesen a strandon is. Mutatjuk, hogyan!

Itt a nyár, és vele együtt a szokásos rekkenő hőség, amit gyakorlatilag csak a vízparton lehet valahogy komfortosan elviselni. Igen ám, de ahhoz kellene valamilyen fürdőruha vagy bikini is, hacsak nem részesítjük előnyben a naturizmust… Én abszolút nem vagyok a híve a bikinibody-mániának, ami május körül, de legkésőbb az esedékes nyaralás előtti nap üt be sok nőnél, amikor 24 óra alatt, pánikszerűen mindent bevetnek azért, hogy strandképesek legyenek. Sokáig

én is sportot űztem saját magam szívatásából, de mára inkább azt a közhelyet tettem magamévá, hogy a strandtesthez egy strand kell meg egy test,

slussz és passz. Ha egész évben nem tettünk különösképpen a megjelenésünkért, akkor ne stresszeljük ezzel magunkat utolsó pillanatban sem, pláne nem a jól megérdemelt és méregdrága vakáció alatt. Na, de visszakanyarodva a kezdő gondolathoz: kell egy fürdőruha (vagy bikini). Rendben, de milyen? Ebben sem tartom feltétlenül követendő példának a méret szerinti vásárlást, miszerint minél többet mutat a mérleg, annál többet takarjunk a testünkből. (De természetesen mindenből a megfelelő méretet válasszuk, ne feszengjünk túl szűk vagy bő cuccokban a parton sem.) Én sokkal inkább azt vallom, hogy a személyes ízlés és stílus sokkal többet számít ennél, és ha már valami fogódzkodót keresünk a vásárláshoz, akkor az inkább legyen a testalkatunk, ne pedig a ruhaméretünk.

A tökéletes fürdőruha 6 titka

Ismerd az alkatod

Első lépésként fontos, hogy tisztában legyél a testalkatoddal. Ismerd fel, hogy milyen arányokkal rendelkezel, mely testrészeid szeretnél kiemelni vagy elrejteni, és milyen vonalvezetés vagy minták állnak jól neked.

Próbálj ki különböző stílusokat

Ne félj kipróbálni különböző fürdőruha stílusokat. Egy vagy két részes, push-up vagy párnázott felsőrésszel, magas vagy alacsony derékvonalú – a variációk szinte végtelenek. Olyan nincs, hogy valami ne állna jól! Próbálj ki több lehetőséget, hogy megtaláld azokat a fazonokat, amelyek a legjobban kiemelik az alakodat, és magabiztosnak érzed magad bennük.

Hangsúlyozd az erősségeidet

Válassz olyan fürdőruhát, amely hangsúlyozza az erősségeidet, és kiemeli a vonalaidat. Ha például a szép válladat vagy hosszú lábadat szeretnéd kiemelni, válassz olyan fazonokat vagy mintákat, amelyek erre fókuszálnak, és mondjuk a hasadat eltakarja.

Fontolj meg optikai trükköket

Az optikai trükkök segítenek, hogy kiemelj vagy elrejts bizonyos területeket. Ha például a derék területet szeretnéd karcsúsítani, válassz olyan fürdőruhát, amelynek derékvonala ráncolt vagy egyéb díszítéssel van ellátva. A különböző minták vagy hosszanti vonalvezetés segíthet hosszabbnak láttatni a testet.

Próbáld fel, és bízz az ösztöneidben

Végül, mindig próbáld fel a fürdőruhát, és bízz az ösztöneidben. A tükör előtt állva nézd meg, hogyan érzed magad benne és hogyan mutatsz. Ha magabiztosnak érzed magad és tetszik a megjelenésed, akkor az az igazán fontos.

+1 tipp

A legfontosabb, hogy olyan fürdőruhát válassz, amelyben jól és kényelmesen érzed magad, és magabiztosan viseled. A fürdőruha legyen az önkifejezésed egyik formája és az egyedi szépséged ünneplése, ne pedig olyasmi, amiben szégyenkezel, valami strandlepelbe csomagolva. 

A legjobb fürdőruha és bikini testalkat szerint

Ha pedig már testalkat, akkor hoztunk némi segítséget, hogy könnyebb legyen a választás.

Egyenes/téglalap alkat

Ha a vállad, a mellkasod, a derekad és a csípőd nagyjából egyforma széles, akkor egyenes testalkatú, más néven téglalap vagy atletikus testalkatú vagy.

Ismert képviselője: Gigi Hadid 

Legjobb szabás: Nyakba akasztós (más néven halter neck) és háromszög bikinik csodásan állnak ennek az alkatnak. Bátran kísérletezhetsz extrább fazonokkal is, kifejezetten jól állnak a kivágott trikinik és a felemás, különleges pántmegoldások is. 1. Kivágott fürdőruha, 9995 Ft, Reserved;  2. Állatmintás bikini felső, 19900 Ft és bikinialsó, 17 990 Ft, Calvin Klein / Van Graaf; 3. Pink háromszögbikini felső, 16 990 Ft és alsó, 14 990 Ft, Tommy Hilfiger / Van Graaf; 4. Félvállas fürdőruha, 6495 Ft, h&m (Fotó: Getty Images, PR, Canva)

Homokóra alak

Ez az alkattípus azt jelenti, hogy a mellbőség és a csípő aránya egyenlő, a derékrész pedig karcsú, jól körülhatárolt.

Ismert képviselője: Sophia Vergara 

Legjobb szabás: Többféle fürdőruhát is viselhetsz, mivel a testarányaid kiegyensúlyozottak. A derék és az alak körvonalait kihangsúlyozó szabás nagyon jó választás. Kétrészeseknél inkább a kosaras melltartókat részesítsd előnyben, hogy megfelelő tartást adjanak, az alsórészeknél pedig a magasabb derékrészű fazonokat. Egyberészeseknél érdemes a dekoltázst hangsúlyoznod, és a vékony derekadat kiemelned, mondjuk egy öves fürdődresszel. 

1. Öves fürdőruha, 29 900 Ft, Next / Zalando; 2. Kék mintás bikinifelső, 21 990 Ft és bikinialsó, 19 990 Ft, Tommy Hilfiger / Van Graaf; 3. Zöldeskék bikinialsó, 5595 Ft és felső, 5995 Ft, mindkettő Reserved; 4. Fürdőruha párnázott kosárral, 9295 Ft, h&m (Fotó: Getty Images, PR, Canva)

Körte alak

A klasszikus körte alkat szélesebb csípőt, kerek popsit, vastagabb combot, karcsú derekat, és kisebb, nem hangsúlyos mellkast és vállakat jelent.

Ismert képviselője: Jennifer Lopez

Legjobb szabás: Ez esetben a cél, hogy a felsőtestre vonzzuk a figyelmet, hogy kiegyensúlyozza az alsó testrészt. Egyrészes fürdőruháknál törekedj arra, hogy a dekoltázs és a vállrészek legyenek hangsúlyosabbak, valamilyen díszítés vagy minta által. Kétrészesnél pedig jó ötlet, ha a felső és az alsó rész eltérő mintákkal vagy színekkel rendelkezik, hogy a figyelem elterelődjön az alsótestről. Ha kihangsúlyoznád a popsidat (és miért ne tennéd?), akkor pedig a féltangákat, magas combkivágásokat és extrább alsórészeket neked találták ki. 1. Alakformáló fürdőruha fodorral, 9995 Ft, h&m; 2. Piros bikinifelső, 19 990 Ft, és bikinialsó, 17 990 Ft, Hugo Boss / Van Graaf; 3. Párnázott bikinifelső, 5995 Ft és brazil bikinialsó, 4995 Ft, mindkettő h&m; 4. (Fotó: Getty Images, PR, Canva)

Alma/Fordított háromszög alkat

Az alma, avagy a fordított háromszög testalkat esetében a felsőtest erőteljesebb, mint az alsó: viszonylag széles vállhoz keskenyebb csípő, gömbölyűbb mellkas és pocak tartozik, míg a lábak vékonyabbak, a popsi pedig kisebb.

Ismert képviselője: Amy Schumer 

Legjobb szabás: A magasan kivágott alsók és fürdőruhák remek választásnak bizonyulnak, hiszen kiemelik a lábakat. Passzintsd ezt a fazont magas derekú fürdőbugyival és kényelmes, nem túl push-upos melltartóval, vagy kapj fel egy letisztult fazonú egyberészest, amiben szabadon, magabiztosan mozoghatsz. Jó ötlet az is, ha a fürdőruha hastájékon redőzött vagy erősebb, alakformáló anyagból készült. 1. Zebramintás félvállas fürdőruha, 34 990 Ft, Hugo Boss / Van Graaf; 2. Zöldeskék bikinialsó, 5595 Ft és felső, 5995 Ft, mindkettő Reserved; 3. Állatmintás fürdőruha, 24 900 Ft, Next / Zalando; 4. Alakformáló fürdőruha, 9995 Ft, h&m (Fotó: Getty Images, PR, Canva)

Ha pedig már megvan a tökéletes fürdőruha, akkor nem marad más, mint elindulni! Mutatunk egy szuper trükköt, amivel biztosan sikerül bepakolni a legkisebb bőröndbe is, illetve összeállítottunk egy-egy kapszulagardróbot négy, népszerű úti célhoz, hogy ezzel is megkönnyítsük a nyaralást.

Kiemelt kép: Getty Images

https://www.noklapja.hu/aktualis/2023/06/22/tokeletes-furdoruha-bikini-testalkat-nyar/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1818151528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása