He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Puzsér: "Vágó István egyedülálló tévés volt"

2023.04.30. 18:30 guma

A közösségi oldalán megosztott bejegyzésben Puzsér Róbert azt is kiemelte, hogy Vágó István személyében "egy szimbólum és egy intézmény távozott".

Ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, tragikus hirtelenséggel 74 éves korában elhunyt Vágó István, korábbi műsorvezető, kvízmester és politikus. A legendás műsorvezető halálhíre váratlanul ért mindenkit, barátai, kollégái megrendülten fogadták a tragédia hírét. Gyurcsány Ferenc pedig egy megható videóval emlékezett meg kollégájáról, akit a Demokratikus Koalíció saját halottjának tekint.

Puzsér Róbert vasárnap a Facebook-oldalán egy friss bejegyzésben úgy fogalmazott Vágó Istvánnal kapcsolatban, hogy "egyedülálló tévés volt", majd azzal folytatta, hogy rajta kívül nem akadt senki, aki a Kádár-kori Magyar Televízió műsorvezetői között, aki a kereskedelmi struktúrában is képernyőn tudott maradni. 

Mint írta, azért lehetett sikeres mindkét rendszerben, mert "mindkét világnak polgára volt: éppoly szervesen tartozott Rózsa Györgyhöz, Vitray Tamáshoz és Antal Imréhez, ahogy Fábry Sándorhoz, Szellő Istvánhoz és Friderikusz Sándorhoz".

Kiemelte ezek mellett azt is, hogy médiajelenléte átívelt a politika 1990-es és a televíziózás 1997-es rendszerváltásán is. Majd így folytatta:

"Személyében egy szimbólum és egy intézmény távozott: szimbóluma annak a kornak, amikor a tévéműsorokat még nem üresfejű, felszínes modellek, hanem az értelem és az érzékenység mélységével rendelkező személyiségek vezették, intézménye annak a magyar televíziózásnak, amelynek még tartalmi igénye volt önmaga és a nézői iránt".

 https://www.atv.hu/belfold/20230430/puzser-vago-istvan-egyedulallo-teves-volt

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr7918114228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ez a nevem senki 2023.05.01. 02:03:34

Rózsa Györgyhöz, Vitray Tamáshoz és Antal Imréhez, ahogy Fábry Sándorhoz, Szellő Istvánhoz és Friderikusz Sándorhoz"

nemkéne imrust ilyen szarcsimbókok közé keverni

látjátok feleim szümtükkel 2023.05.01. 08:22:10

Másik troll is szeretne gutaütést kapni?

látjátok feleim szümtükkel 2023.05.01. 20:16:23

@(csaba):

Ne tessék már viccelni, mert viccnek nagyon gyenge, és legeljebb csak "szarcsimbók" haverod fog vigyorogni rajta mint paraszt picsa az angol wécén. Ha meg te vagy a haverod, akkor magadban röhögsz, amin el lehet gondolodni.
Mert a cenzúra az nem arról szól, hogy nem szeretem azokat, akik másokat minden féle ocsmány jelzővel illetnek, és rá is szólok az ilyen trollokra, mint te. Talán észre vehetnéd magad, meg azt is, hogy miért cenzúráznak ki minden blogoról.
süti beállítások módosítása