He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Veszélyben az ellenzéki lapok: figyelem, SOS, baj van

2023.04.23. 17:55 guma70

Veszélyben az ellenzéki lapok. Azok az internetes újságok, amelyek nem vallják magukat objektívnek, mert nem azok, és nem is törekednek arra. Mi véleményeket írunk. Elköteleztük magunkat a Fidesz kormányzásának borzalmaival szemben, és leírunk mindent, amit a kormánymédia elhallgat. Most veszélybe kerültünk.

Nem, nem pénzre van szükségünk. Jelenleg nem tud segíteni rajtunk a pénz. Egy óriási, galád támadássorozat elszenvedői vagyunk. Olyan internetes bűncselekmény áldozatai, amelynek elkövetői a ködbe burkolódva, vagyonokat nem sajnálva küldik szervereinkre a túlterheléses támadásokat.

Ahogy azt korábban az Ellenszél megírta, kanadai szerverre költöztünk, távol a magyar szolgáltatóktól. Olyan védelem mögé, ami egyelőre tudja hárítani a támadásokat, azonban mi is tapasztalunk lassulást. Fontos néhány dolgot tudni ezzel kapcsolatban:

1, A kanadai szolgáltató sem tapasztal mindennap ekkora mértékű túlterheléses támadást, ugyanis a mai napon csak akadozva bírták kiszolgálni az oldalunkat. Ők az AB Plusz nevű magyar szolgáltatóval ellentétben nem kidobtak minket, hanem azt írták, mindent megtesznek, hogy a jövőben folyamatos monitorozás mellett háríthassák a támadásokat.

2, Aki ilyen támadásra képes, az iszonyú mennyiségű pénzt fordít rá, ugyanis a világ számos országából küld túlterheléses kéréseket a szerverekre. Mivel rengeteg számítógép támad egyszerre, nagyon nehéz a védelemnek ezeket felfognia. Akinek tehát érdekében áll minket tönkretenni, bekussoltatni, az erre több pénzt fordít, mint amennyit mi ebben az évtizedben összesen látni fogunk.

3, Más portálok már nem töltenek be. Ilyen többek között a Nyugati Fény, a Hírhugó, a Balramagyar. Őket, párhuzamosan velünk támadják. Ijesztő mértékben bombáznak minket.

Az ellenzéki lapok veszélyben. Miben tudnak segíteni a tisztelt olvasók?

Az egyik kérésünk, hogy ezt a cikket minél több helyre juttassák el, osszák meg, mondják el a szomszédnak, a piacon, a boltban, hogy az Ellenszél portált szisztematikusan, nagy erőkkel támadják! Az ellenzéki lapok zöme elesett. Mindannyian bűncselekmények áldozatai vagyunk, amit egy nagyon gazdag érdekkör finanszíroz.

Arra kérjük a független sajtót, hogy segítsenek nekünk ugyanebben! Nem kell velünk és a céljainkkal egyetérteni, de azzal mindenképp, hogy a sajtószabadságba nem fér bele az elpusztításunk. Sem a fideszes oldalaké, sem az ellenzékieké. Utóbbiakat támadják.

Köszönjük mindenkinek, aki ezt megosztja, és elmondja másoknak is. A támadással kapcsolatos Fiala János interjút itt tekinthetik meg:

https://ellenszel.hu/2023/04/21/veszelyben-az-ellenzeki-lapok/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr3918108884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása