He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

6 dolog, amit mindenképp tegyél be a kézipoggyászodba repülés előtt

2023.02.28. 07:37 guma

Aki már ült repülőn az tudja, hogy a hosszabb utakat végigülni idegőrlő feladat. Vannak azonban apró praktikák, melyektől gyorsabban telik az idő. Alábbi cikkünkbe 6 elengedhetetlen dolgot írtunk össze, melyeket semmiképp nem szabad kifelejteni a poggyászból.

 1. Kényelmes váltásruha

A kézipoggyászokba nem sok minden fér, ezért tényleg csak azt kell bepakolni, amire az úton szükség lehet. Ebbe a kategóriába esik a váltásruha is, amit nem szabad elfelejteni. Még ha csak egy pár órás repülésről van szó, akkor is történhetnek nem várt események. Nem indítják időben a gépet, késés van, vagy valami kiömlik a ruhánkra.

Egy kényelmes váltásruha segít kényelembe helyezkedni. Otthonosabban érzi magát tőle az ember.

2. Nyakpárna

Bár néhány repülőtársaság biztosít párnákat a hosszabb utakra, de ezek nem mindig annyira jó minőségűek. A kényelmesebb repülés érdekében célszerű vinni egy nyakpárnát a poggyászban, csak hogy lehessen aludni az úton. Akinek van még egy kis hely a táskájában, az egy kicsire összehajtható pokrócot is vihet magával.

3. Fogkefe és fogkrém

Sokan nem gondolnak erre, de a hosszabb utakon bizony ajánlatos a személyes higiéniára is nagyobb hangsúlyt fektetni. A fogmosás minden nap elengedhetetlen része, és a repülés nem kifogás az elhagyására. Bármikor ki lehet menni a mosdóba és villámgyorsan elintézni ezt a folyamatot.

4. Zajszűrő-fejhallgató

A repülőkön sokan vannak. Beszélgetnek, nevetnek, horkolnak, vagy a gyerekek rosszalkodnak. A pihentető utazáshoz érdemes egy zajszűrő-fejhallgatót beszerezni. Ezzel kizárhatjuk a külső történéseket és magunkra összpontosíthatunk. Az alvás is könnyebb, illetve a zene hallgatása vagy egy film nézése közben sincsenek zavaró hangok.

5. Powerbank

A telefon és a laptop gyors feltöltéséhez ma már elengedhetetlen egy hordozható töltő. Ezeket most már minden elektrotechnikai boltban meg lehet vásárolni, és hasznos segítséget nyújtanak a mindennapokban. Különösen akkor, amikor a repülőn nincs más mód az eszközök feltöltésére.

6. Poggyászkövető

Végezetül pedig egy nagyon praktikus megoldás, hogy a csomagjaink biztosan ne vesszenek el. Az okos nyomkövetők 2022 óta elengedhetetlen utazási kellékeknek számítanak. A feladat velük csak annyi, hogy betegyük a csomagtérbe feladásra kerülő bőröndökbe. Onnantól telefonon bármikor meg lehet nézni, hogy éppen merre vannak a holmiaink.

Nyitókép: Shutterstock

https://in.hu/elet/utazas/poggyasz-6-dolog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr9218052698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása