He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Orbán megfutamodott, nem mer tömegek elé állni október 23-án

2022.10.21. 04:15 guma70

Orbán Putyin érdekében már elárulta az EU-t és elárulta a NATO-t. Most pedig épp elárulja az 56-os hősök emlékét is. Jobb is, ha nem tart nagy beszédet.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Magyar Nemzetnek elmondta: a kormánypártok idén nem tartanak központi ünnepséget, inkább csak helyi, választókerületi szinten lesznek majd megemlékezések a 66 évvel ezelőtti forradalmi eseményekről. Orbán sajtóelhárítója és élő pajzsa, Havasi Bertalan pedig az origonak azt árulta el, hogy a miniszterelnök október 23-án Zalaegerszegen mond beszédet, jól megválogatott közönség előtt egy látogatóközpont avatásán.

Nem is csodálkozunk ezen.

Nehéz lehet most október 23-ai beszédet mondani Orbánnak. Egy ilyen szónoklat általában az orosz tankok elleni küzdelemről, szabadságvágyról, függetlenségről szól.

Most viszont, amikor a szomszédban ugyanolyan harc dúl, csak nagyobb méretekben, mint nálunk 66 éve, a magyar kormányfő és csicskahadserege erősebben nyomja  a szovjet orosz háborús propagandát, mint a Moszkva.

Már ott tartanak, hogy a CÖF-alapító Fritz Tamás a HírTV-ben Ukrajna ellen akar erős magyar hadsereget, Orbán pedig olyan ostobaságokról beszél a rádióban, 56 emlékét meggyalázva és a mai magyar kormánypropagandához igazítva, hogy akkor mi nem azért harcoltunk, mert azt gondoltuk, hogy le fogjuk győzni a Szovjetuniót, hanem azért vállaltunk egy forradalmat és szabadságharcot, hogy kikényszerítsük a tűzszünetet meg a béketárgyalást (kijelentését Ungváry Krisztián történész cincálta darabokra).

Arról az Orbán Viktorról beszélünk, aki egész politikai karrierjét azzal alapozta meg, hogy 1989-ben éles hangú beszédben küldte haza az orosz mgszállókat Nagy Imréék újratemetésén. 

Hosszú évek óta állandó kellékei voltak Orbán nagyszabású ünnepi beszédeinek a lengyel vendégtüntetők. Ha most lenne központi ünnepség, és lennének még lengyelek, akik hajlandóak lennének eljönni és meghallgatni a Putyin pincsisége miatt most már általuk is megutált Orbánt, biztos, hogy kifütyülnék a felcsúti szélkakast.

Orbán Putyin érdekében már elárulta az EU-t és elárulta a NATO-t. Most pedig elárulja az 56-os hősök emlékét is.

https://ezalenyeg.hu/publi/orban-megfutamodott-nem-mer-tomegek-ele-allni-oktober-23-an-294113?utm_source=hirstart&utm_medium=cpc&utm_campaign=294113

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr9217957222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása