He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Hívők és ateisták

2022.10.18. 07:45 guma70

https://cimlap.blog.hu/posztok/napimap/2022/10/10/hivok_es_ateistak_665

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr9817951784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

s 2022.10.18. 16:49:57

A hit személyes ügy - jobb helyeken. Ezért kár ennek túl nagy jelentőséget tulajdonítani.

Viszont lenne itt valami más:

index.hu/belfold/2022/10/18/hollik-istvan-kommunikacios-igazgato-fidesz-56-os-megemlekezes/

"Aztán a Gyurcsány-párt ne felejtsen el megemlékezni az 1956-os forradalom hőseiről, miután azoknak a szellemi örökösei, akik vérbe fojtották a forradalmat"

Érdekes felvetés. Ilyet én is tudok mondani.

Aztán orbán ne felejtse el azt, hogy az a megható beszéde

www.youtube.com/watch?v=-OqwUTc2QwQ

olyan emberekről szólt, akik nem kedvelték az oroszokat, amikor azok a Szovjetunió területén kívül kobászoltak, öszze-vissza mászkálva a világban, ahogy éppen a parancs szólt. Tudom azt, hogy ez nehéz őneki, mivel mostanában tátott szájjal borult rá putyin kókadt virslijére, nade akkor is. Amúgy meg az a faszkirályfi hollik jól látja, hogy pedagógus tüntetések idején meglehetősen ellenjavallt tömegeket az utcára invitálni, mennek azok amúgy maguktól is. 16 évvel ezelőtt a gyurcsótány is valahogy úgy kapta be a cuclifaszt, hogy a kelleténél többen élvezték az őszi szabad levegő jótékony hatásait, aztán meg is lett az eredménye. Tehát orbán ezt megpróbálja elkerülni, amivel nincs is semmi gond, hacsak az nem, hogy kurvára kilóg a lóláb. Igaz -e, viktor? Fosol már rendesen.

látjátok feleim szümtükkel 2022.10.18. 19:15:34

@s:

Ráadásul nem is Gyurcsány hazudottt, hanem a szocialista párt. Mártika mondta, hogy nem lesz gázáremelés, nem Gyurcsány. A Feri csak azt mondta a saját csapatának, hogy nem lehet hazudni a népnek. Orbán mit mondott? Megvédik a rezsicsökkentést. Ennek köszönhetően a 35 ezres havi gázszámla 120.000 lett. No akkor ki is hazudozik?

jaegtoer 2022.10.23. 09:41:28

Kedveseim! A gázár az csak úgy begyűrűzött a 15 évre kötött állami egyezséggel és putyinvalagnyalogatással megtámogatott gázellátási szerződés mellett. Uniós pénzek azu ablakban, valahonnan meg lopni kell. Azért ez nem olyan bonyolult képlet.

A keresztény hitről:
Magyarország utoljára azon a megelőző napon volt keresztény, mielőtt elkezdődött a holokauszt.
süti beállítások módosítása