He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Vélemények: Orbán Viktor Dallasban elmondott beszédével felért a csúcsra + Undorító, ocsmány és hazug beszédet mondott Orbán Dallasban, a legfontosabbat elhallgatta az amerikaiak elől

2022.08.05. 09:45 guma70

Nemcsak Európában, de Amerikában is az első helyen jegyzik a nevét.

„Orbán Viktor Dallasban elmondott beszédével felért a csúcsra.

Amit európai politikusként el lehet érni, azt a magyar miniszterelnök elérte. Nem csak Európában, de Amerikában is az első helyen jegyzik a nevét. 

A magyar választók fülének semmi újdonság nem hangzott el a tengerentúli városban, a beszédet mégis túlzás nélkül történelmi eseménynek nevezhetjük. No, nem csak azért, mert ekkora megtiszteltetésben csak Kossuth Lajosnak volt része, hanem azért is, mert

az amerikaiak számára szokatlan nyíltsággal beszélt a legfontosabb világnézeti kérdésekről és mert a magyar hitvallást teljes sikerrel fordította le az amerikai nyelvezetre.

Azt azonban ne feledjük el, hogy a beszéd nem csak ajánlat volt az amerikai jobboldalnak, hanem pofon az ottani progresszív erőknek. Soha az életben nem bocsájtják meg Orbán Viktornak azt, hogy nyíltan kiállt a republikánusok és a közös értékeink mellett.

A hálózat csak vazallusokat tűr meg Európában, önálló gondolatok formálását és az önálló politikai cselekvést hadüzenetként értékelik.

Tegnap estétől Orbán Viktor még inkább célkeresztbe kerül. Ezentúl erőteljesebben támadják, el akarják veszejteni, hogy példát statuáljanak a megbüntetésével.

Egy valamit azonban elfelejtenek: azt, hogy ki nemzetünk legfontosabb szövetségese. Emlékeztetőül:

»NINCS OLYAN ELLENSÉG, AKIT KRISZTUS MÁR NE GYŐZÖTT VOLNA LE!«”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

https://mandiner.hu/cikk/20220805_dallas_cpac_konzervativok_jobboldal_forum_orban_viktor_miniszterelnok_beszed_kontra_velemeny

Undorító, ocsmány és hazug beszédet mondott Orbán Dallasban, a legfontosabbat elhallgatta az amerikaiak elől

Röfi Dallasban. Tanítja az amerikaiakat.

„Olyan képet rajzolt az amerikaiak elé, mintha a magyar nők, asszonyok a Chuck Norris-típusú macsó férjeik alárendeltjei, kiszolgálói lennének, akiket nem fertőzött meg a genderidológia, akiket nem rontott meg a feminizmus, a női egyenjogúság, akik még tudják, hogy az asszonynak hol van a helye, mi a szerepe, és a feleségnek kuss van. Mint az Orbán-családban. Majd ezek után Orbán azt mondta a jelenlevő férfiaknak, hogy »ha még nem nősek, azt javaslom, azonnal keressenek egy magyar feleséget.« Nyilván, mert az tudja, hol a helye, az anya nő, az apa férfi, és pofa be.

Ilyen lealacsonyító, megalázó módon magyar nőkről még nem beszéltek, mint ez az idomtalan, férfiatlan elhízott disznó, aki úgy beszélt a magyar nőkről, mintha a tulajdonai lennének, s eszközei a férfiaknak. Orbán kiárusította a magyar asszonyokat. Ha olyan feleséget akarnak, akinek pofa be van, aki a férfi alárendeltje, akkor vegyenek maguknak magyar feleséget. A »kereszténységével« hencegő Orbán ennél ocsmányabbul már csak a homoszexuális és transzgender magyarokról beszélt, amikor az amerikaiaknak is azt ajánlotta, hogy »kevesebb nőimitátort, és több Chuck Norrist«.

Ilyen együttérzés és tisztelet nélkül, ilyen rohadék, mocsok módon európai politikus még nem beszélt sem a nőkről, sem a meleg embertársairól, és mondja ezt egy olyan tetü, akinek a családjában egy olyan feminin fiú nőtt fel az apja minden erőszakossága és durvasága ellenére, mint az ő fia. Akit ahelyett, hogy elfogadna olyannak, amilyen, bebaszta a hadseregbe, hogy Chuck Norris legyen belőle. Ilyen egy büszke heteroszexuális fehér magyar »keresztény« férfi, a világ bunkója, aki attól férfi, hogy veri a feleségét, mint az állat, zabál, mint a disznó, és iszik, mint a gödény. Ez a minta.

Röfi Dallasban. Tanítja az amerikaiakat.

Orbán azt állította, hogy ő nem antiszemita, de azért a zsidó-világösszeesküvés emblematikus figuráját, a neonácik céltábláját, Soros Györgyöt gyalázta. Ő nem rasszista, azt a globalista és idióta liberális hírhamisító média találja ki róla, de azért dicsekszik a kerítéssel, amit a más fajú, más vallású, más bőrszínű embertársaival szemben emeltetett, akikről egy hete mondta el, hogy más fajú emberek, akikkel a magyarok nem keverednek, mert nem akarnak kevertfajúak lenni. De ő nem rasszista, persze, ahogy Hitler sem volt az.”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

https://mandiner.hu/cikk/20220805_orban_viktor_bartus_laszlo_dallas_cpac_velemeny_beszed_egyesult_allamok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr5817901227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása