He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Pár dollárral többért. (1965)

2022.06.17. 07:35 guma

Indio, a veszedelmes bandita kitör a börtönből. Két egymással versengő fejvadász, Monco és Mortimer ezredes is el akarja kapni. Rájönnek, hogy egyedül nem boldogulnak vele, így kényszerű szövetséget kötnek. Megtudják, hogy Indio a bandájával ki akarja rabolni az El Paso-i bankot. Elhatározzák, hogy Monco megpróbál beépülni a banditák közé. Sikerrel jár, a bandavezér megbízza, hogy néhány emberével menjen Santa Cruzba, és egy látszólagos bankrablással csalják oda az El Paso-i seriffet, miközben...

 

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1817858351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

habakuk000 2022.06.17. 16:25:24

Ez egy vicces háború, ilyen is van whisky-likőr háború. telex.hu/kulfold/2022/06/17/hans-sziget-whisky-haboru-kanada-dania-gronland-hatar-egyesseg

Van baj: putyin csökkenti az adócsalások ellenőrzéseit, a büntetési tételeket, az elévülési időszakot, éjjen éjjen éjjen jöhet vissza a Jelcin alatti vadszocializmus-kapitalizmus. Új partnereket talál, asszondja. :) Ja, nyílt felhívás az orosz gazdasági maffiának, gyertek, segítsetek! :)
Ez nagyon komoly hír, ha sokan el is siklanak fölötte, tulajdonképpen az egyetlen értelmes bejelentése, "nagy a baj, lophattok nyugodtan, csak most az egyszer segítsetek", kb ez az értelme, vigyétek a cuccot, bármerre, amerre meg tudjátok oldani, el is lophatjátok a nagyját, csak ne kelljen bezárni a bányákat, mert akkor feljönnek a bányászok a Vörös-térre.

habakuk000 2022.06.17. 18:41:33

@látjátok feleim szümtükkel: Úgy látszik, a mai nap az őszinte beismerések napja. Putyin pajtás bevallotta, hogy a maffia nélkül megáll az orosz gazdaság - ha nem is pont ezekkel a szavakkal - orbán bevallotta a globális minimumadó vétójával, hogy a magyar gazdaság szart sem ér, csak offshore adókedvezményekkel lehet idevonzani működőtőkét,
vargamiska meg azt, hogy tartósan többet akarnak lopni, mint amennyi fedezet van a különadók két éven túli tervezésével.
matolcsy pedig azt, hogy hányhat ő jógás tótágast, a forint kurvára nem érdekli.
Namármost: jelenleg 500.000 embertől is több magyarnak van csak Revolut számlája, többek között nekem is, mindenféle bevásárlást, maszek pénzküldést ezen keresztül bonyolítok, a magyar banki számlaforgalmamat maximálisan próbálom külföldi számlákra terelni, ez a jövőben fokozódni fog, mivel a cégek is erőltetni fogják az euróban vagy dollárban - de inkább euróban a keleti piacok bedöglése miatt - s mivel ez is eurokeresletet fog indikálni, az árfolyam nagy támogatást nemigen kap.

Árstop: fiatalként meglehetősen vad liberálisként úgy gondoltam, aki nem képes gondoskodni magáról, az nyugodtan nyomorogjon. Ezen nézeteim aztán a fejem lágya benövésével párhuzamosan árnyalódtak, mostanában viszont azt vettem észre, hogy kezdek visszatérni a régi elveimhez. Példa: régebben zavart volna, hogy a 480 forintos ár finanszírozásának terheit olyanok viselik, akik nem haszonélvezői a dolgoknak, rászorultak. Ma már nem zavar az, ha valaki boldog a havi egy féltanknyi 480 forintos benzinéért és nagy boldogságában eszébe sem jut, hogy a megélhetési költségeinek emelkedésével aránytalan módon finanszírozza az én benzinemet - gyakorlatilag naponta, kétnaponta tankolok, pedig spórolós autóm van -, azaz a nagy valószínűséggel kevesebb jövedelméből egy nagy csomót belepakol a zsebembe. Nem köszönöm meg, mert ha valaki sötétebb, mint az Északi-sarki éj ködös, sötét viharban december 21-én, akkor ha nem is érdemli meg, de a választását, miszerint a tőle gazdagabbakat szeretné támogatni, tudomásul veszem.

Vétó: azt hiszem, már nem tud zsarolni orbán, nincs több engedmény Európa részéről, fehér folt leszünk a Balkánon.

guma 2022.06.18. 05:49:08

@habakuk000: :-))))

egyre jobban bontogatod a "hagyma" rétegeit (by Jég :D)

habakuk000 2022.06.18. 15:12:32

@guma: Ma utcazenész verseny van, húzzák az egész belvárosban. Tök jó a hangulat, és kifejezetten jó zenék is vannak.

taga20 2022.06.18. 15:36:27

@habakuk000: csipkés kombiné tarol?:)))

ilyen volt felétek vidéki?:)))

www.youtube.com/watch?v=KzEI1sn_wS0

habakuk000 2022.06.18. 17:07:59

@taga20: Magyarországon is volt.
www.youtube.com/watch?v=roTqa0EaZM4

De Goán is.

Több jó zene is van most Egerben. Ők pl nagyon jók:
www.youtube.com/watch?v=LfTRNmV_RYM

guma 2022.06.18. 18:36:23

@habakuk000: :)))

szóljon a zene és sok-sok fergeteges utcabuli kell, mert most háromszáz rendőr mondott fel egy hét alatt...

taga20 2022.06.18. 20:21:55

@habakuk000: nem rossz haver, sőt jó. kösz;)

cserébe, nesze:

www.youtube.com/watch?v=Fum3g86zUPc

jaegtoer 2022.06.19. 06:59:45

@habakuk000:

Nem fehér folt leszünk a Balkánon, hanem fekély Európa testén. Már most.

habakuk000 2022.06.19. 16:52:28

@látjátok feleim szümtükkel: Szörnyű. Én is útálom, hogy mindig igazam van, mint a Jurassic-park matematikusa. :)

Voltunk ma reggel lábat áztatni egy fürdőben. Egy öreg nénit segített gondolom a lánya belépcsőzni a medencébe, megkérte a lépcső melletti fürdőzőt, odébb tenné-e a lábát nehogy elbotoljon a néni. A manus jó igazmagyarként elkezdte magyarázni, hogy elfér a lába mellett, a néni csitította a lányát, vigyáz ő, nem esik el.
Megköszöntem a komának az udvariasságát és segítőkészségét, nekem kezdett magyarázni. Mondtam neki, nem érdekel a mondanivalója, csak köszöntem a kedvességét, hátat fordítottam.
Kb 5-10 cm-t kellett volna mozdítani a lábán.
Nincs beszédem ilyenekkel. Nincs beszédem politikusokkal sem, tegnap egy igazi falusi fesztiválba is betévedtünk a kutyákkal, országgyűlési képviselő, egri, környékbeli polgármesterek, olyan helyi politikai felhozatal volt, hogy az embernek rögtön hányingere támadt. Nem volt viszont egy cigányember sem, pedig az ilyen helyeken sokan szoktak lenni, fura volt.
A dolog tragédiája az, hogy korábban helyi egyesületek szerveztek kedves, nem profi, de nagyon jó hangulatú fesztiválokat, ezt cserélték le egy sematikus, hideg, de nyilván sok pályázati pénzt felszívó szarral.

Lehet, hogy erőltetettnek tűnik ez a sok belemagyarázásom a magyar társadalom leépülésébe, de szerintem ez csupa csupa olyan jel, amiből nem sok jóra lehet következtetni.
süti beállítások módosítása