He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

1,5 percben a 4 magyar gól

2022.06.15. 10:25 guma


7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr617858541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

habakuk000 2022.06.15. 11:25:53

Szalai csapatkapitány lehívta orbán miniszterelnöki székben pöffeszkedőt ünnepelni az öltözőbe.
Aki szép volt fiúzik, az a nemzeti szégyen rendszerének szépvoltfiúzik.

Tudom, hogy sokan felhördülnek fentieken, de hát magyarok vagyok, örüljünk, a benzin is 480, igen, az is erkölcsi nulla, aki a mástól ellopott jövedelem miatti olcsóbb üzemanyagnak örül.
Nincs minek tapsolni, amíg a gyerekek hülyülnek, a nép szegényedik és ideje korán hal.

taga20 2022.06.15. 18:23:11

@habakuk000: má megint igaza volt a csutigecinek!

szarból is lehet várat építeni. evan;)

habakuk000 2022.06.15. 19:08:38

@taga20: Megjeleni a Disney+, van egy film "Az utolsó skót király" Idi Aminról. A mi árulónk szerintem álmodozik ilyen hatalomról.
Habár ha belegondolok, hogy tegnap is 24 ember halt meg a koronában vagy ha belegondolok, hogy a szüleim simán élhetnének ma is, ha nem kerültek volna kórházba, ahol pillanatok alatt kerültek a halálhoz vezető útra, jónéhány idő előtti halálért felelős.
Nem beszélve az élők nyomoráról.

A csuti cigánynak abban van igaza, hogy rájött, milyen szolganép vagyunk és mennyi minden galádságra legyintünk. Erről valójában nem ő, hanem mi tehetünk. Neki lett volna alkalma ezen változtatni, de sokkal egyszerűbb lopni, hazudni.

habakuk000 2022.06.17. 07:23:10

@guma: Igen, az.

Felhívnám a szépvoltfiúkozók figyelmét erre a közleményre, amelyen elmélázva kristálytisztán látszik, mennyire silány, kulturálatlan népnek tart minket az államot uraló banda.

habakuk000 2022.06.17. 07:37:31

Lemaradt a link:
atrium.hu/hirek/reakcio-lejarato-cikket-irni-szandekozo-ujsagirok-reszere

És elmaradt mondandóm vége vége is, hellyel-közzel igazuk is van. Eljutottunk oda, hogy az emberek büszkék a butaságukra, iskolázatlanságukra.
Az élet iskolája. Az. Nem olvasok. Az. Csak fészbukot. Ja.
Évszázadokon keresztül a nép egyszerű gyermekei tisztelték, irigyelték az értelmet. Tisztelték a tanítót, tisztelték a deákot, orvost.
Ez ma már nálunk egyértelműen nincs, az internet bebizonyította, hogy sok-sok hasonszőrű műveletlen ember létezik a világon, így aztán felbátorodik a buta, nem vagyok egyedül, sőt én vagyok a többség, mi ugatunk a leghangosabban.

A baj nálunk az, hogy a fiatalok azt látják, gyors karrier az nszk iránti lojalitással és az esetleges okosságuk eltompításával jár, akiben pedig van tartás, az külföldre megy.

Evolúciós zsákutcába kerültünk.
süti beállítások módosítása