He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Sürgősséggel tárgyalja a parlament a miniszterelnök fizetését (is) – lapszemle

2022.06.14. 06:10 guma

Hiszen nincs neki semmije se’

A sürgősséggel tárgyalt előterjesztés az alaptörvényben újraszabályozott különleges jogrenddel függ össze, illetve tartalmaz rendelkezéseket a miniszterelnök és a miniszterek fizetéséről is.

Norvég Alap: újabb nyilatkozatot vétózott meg a kormány

Hamarosan megkezdődnek Brüsszelben a tárgyalások a Norvég Alapból járó támogatásokról, addig is Magyarország gyorsan megakadályozott egy közös közleményt az északi országokkal folytatott együttműködésről.

A kalandorpolitika zsákutcába juttatja Magyarországot

Kéri László rendkívül borúlátó…

Hiába ámítja az embereket az Orbán-kormány, drasztikus adóemelés jön, a cégeknél is többet fognak befizetni az egyszerű emberek

Nem fogja a lakosság megérezni a költségvetési kiigazításokat, ezt próbálja elhitetni a híveivel a kormány. Ennek cáfolatára kiváló példa a Ryanair reakciója a repülőjegyadóra: azonnal kiszámlázta az utasainak.

Két Magyarország

950 milliós profitot termeltek a vesztegetéssel gyanúsított végrehajtók irodái, 20-30 százalékos áremelés jöhet a menzákon. Mindössze 100 forinttal kell majd a szülőknek többet fizetniük, kérdés, hányszor 100 forint lesz még…

Magánegészségügy: busásan kamatozott a cégeknek a koronavírus második éve

2021-ben érzékelhetően még inkább a magánpiacot keresték az emberek az akadozó állami egészségügyi ellátásból menekülve.

Katonai konvoj halad át Kelet-Magyarországon hétfőn, kedden és szerdán

Hogy milyen, nyilván hadititok. Mindenesetre, halált okozó tuti holmi nem lesz rajta, mert olyat rajtunk keresztül szállítani nem lehet, mert

“a magyar emberek nem akarják ezt a háborút: békét akarunk a szomszédságban és a térségben egyaránt.” (Szijjártó P.)

Karácsony Németh Szilárdnak

“Döbbenet, de nem én utasítottam a Főtávot, hogy annak a két társasháznak legyen magas a számlája, már az is mókás, hogy ez egyáltalán bárkiben felmerül…”

Még itt: Rezeda: A kiválasztott

Rácz Zsófia megígéri mindenkinek, nem megy messzire

… és ezt nyugodtan veheted fenyegetésnek is. (Macskafogó)

Varga Juditnak igenis lenne dolga az áldozatsegítésben

Amíg téglával fejbedobni egy nőt mindössze 29 ezres büntetést „ér”…

Úgy tűnik, két év alatt semmi sem valósult meg a Debrecen 2030-ból

Annak idején három fideszes politikus és két egyetemi vezető együtt jelentette be a 600 milliárd forintosnak mondott, határidőket és azok mellé rendelt forrásokat csak 2023-ig tartalmazó tervet. Színházfejlesztések, útépítések és egyéb beruházások elkészültét is 2021-re ígérték.

Titok, hogy kik költözhetnek a 2 milliárdos uniós támogatásból épült újpesti ingatlanba, amelyben több, 90 négyzetméter feletti lakás is akad

Sokan élnek a gyanúperrel, hogy nem szociális, inkább baráti alapon utalják majd ki ezeket.

DK: védhetetlen a tatai Öreg-tó partjára tervezett szállodaberuházás

Tatán július 31-én tartanak helyi népszavazást civilek kezdeményezésére annak eldöntésére, hogy az Avalon-csoport építhessen-e szállodát az Öreg-tó partján.

Alig tíz napi üzemanyaggal segíti ki a magyar kormány az OMV

Az OMV ezért is hálás a magyar kormánynak. A társaság schwechati finomítójának leállása miatt nem csak Ausztriában, Magyarországon is hozzányúlnak a stratégiai tárolókhoz, hogy ne legyen probléma az üzemanyag-ellátással.

Megpróbálták Brjanszknál felrobbantani a Barátság kőolajvezetéket

A merényletet néhány nappal azt követően hajtották végre, hogy az EU-s tagállamok megállapodtak az Oroszország elleni hatodik szankciós csomagról, amelynek részeként a tagországok az olajvezetékek kivételével leállítják az oroszországi kőolaj vásárlását.

És ha mindez nem lett volna még elég:

Kim Dzsongun bejelentette, támogatja Vlagyimir Putyin háborúját

Észak-Korea egyébként cseppet sem figyelmen kívül hagyható katonai tényező…

A fotó illusztráció (MTI Archív)

Szerző: Huppa-értesülés
Forrás: Huppa

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr5317855939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása