He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Varga Judit megmagyarázta a kormánylapok meghekkelését – lapszemle

2022.03.29. 12:25 guma

“Megmutatkozik a világhírű baloldali sajtószabadság”

Igen, meg.

Több mint hárommilliárd forintot igényelt Süli János a Rothschildnak tanácsadásra

Bár a javasolt szerződés értéke bőven a törvényben foglalt nettó 15 millió forintos értékhatár felett volt, ezt a beszerzést mentesítették a közbeszerzési törvény hatálya alól, így nem kellett közbeszerzési eljárást kiírni a tanácsadásra legalkalmasabb vállalat kiválasztására.

Az oroszok jelezhették, hogy Paks II.-nek vége

A lap úgy tudja, Alekszej Lihacsov, a Roszatom orosz atomenergetikai konszern vezérigazgatója levélben jelezte elállási szándékukat vis maiorra hivatkozva.

Ebbe az ügybe egy működő demokráciában belebukott volna egy politikus

Szijjártó azt mondta, ez magánügy.

A Fidesznek összejött a bravúr

Létrehozta az Ukrajnával ellenséges oroszbarát szavazóréteget.

Jól áll Orbán Viktornak a NATO fekete bárányának szerepe, kár, hogy hazugság

Orbán kiállása annyira egyedi, bátor és különleges, hogy gyakorlatilag a NATO álláspontját ismétli, különösebb vita nincs a kérdésben.

Nemzeti szégyen

Szóval szívesen írnám, hogy legyen elég a hülyéskedésből, de kénytelen vagyok feltételezni, hogy Szijjártó Péter, akinek nemrég a fent említett bűnöző a Barátság érdemrendet adományozta, nagyon is komolyan veszi, amit mond.

Lengyel miniszterhelyettes: Orbán Viktor hibát követ el

A lengyel miniszter-helyettes szerinte a magyar kormány „rövidlátó” politikát folytat, és ez talán összefügg a választási kampánnyal is.

Mától megint Törökországban tárgyalnak az oroszok és az ukránok

Szergej Lavrov orosz és Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter március 10-én már találkozott a dél-törökországi Antalyában, de a tárgyaláson akkor nem születtek konkrét eredmények.

Mentálisan omlik össze az orosz társadalom

Oroszországban még békeidőkben is nehéz átfogó információt szerezni az emberek lelki állapotáról, ám az amerikai Gallup, amely figyelemmel kíséri az átlagoroszok twitteres aktivitását, azt találta, hogy az elégedettségi index hanyatlik a háború kezdete óta. Ezt olyan szavak gyakori használata jelzi, mint a „szégyellem magam”, „rémítő”, valamivel „szemben”.

Az ellenzék pontosan annyi időn át kérdezné Benkő Tibort, ahány percen át az Ukrajnából indított drón Magyarország felett volt

40 perc.

A fotó illusztráció: Varga Judit/FB

Szerző: Huppa-válogatás
Forrás: Huppa

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr6917792279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása