He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Deutsch Tamás belebonyolodott a paraszthajszálba

2021.09.05. 04:20 guma

Akkora gondolati ívet húzott Deutsch Tamás, hogy beleroppant a baloldal

A kötcsei fideszes piknikről szóló közmédiás tudósításokból elég jól le lehet mindig szűrni, aktuálisan hol tart szellemileg a közmédia és a Fidesz. 2021. szeptemberében például ott, hogy az MTI-Deutsch Tamás páros egyetlen, a lidjét is beleértve összesen hatmondatos kis hírrel porrá zúzta a komplett baloldalt és a hagyományos értelemben vett emberi agyat.

A gondolati ív a következő

A baloldal esélytelen ---› A jobboldalnak sokat kell dolgoznia, vagy győz az esélytelen baloldal ---› Az esélytelen baloldalt paraszthajszál választja el a jobboldatól.

Nem tudom, milyen lehet balosnak lenni, de nem irigylem őket.

Aki nem hiszi, hogy nem viccelek, az olvassa el a teljes, csonkítatlanul idemásolt MTI-hírt:

Deutsch Tamás: a baloldal esélytelen

Kötcse, 2021. szeptember 4., szombat (MTI) - A baloldal esélytelen a jövő évi országgyűlési választáson - mondta a Fidesz EP-képviselője a Somogy megyei Kötcsén szombaton, a Polgári Magyarországért Alapítvány Polgári Piknik elnevezésű rendezvénye előtt újságíróknak.

Deutsch Tamás az eseménynek helyet adó Dobozy kúria előtt hozzátette: "mi esélyesek vagyunk, de soha semmilyen nagy esély nem válik valóra magától, sokat kell dolgozni érte. Erre kész az egész polgári, nemzeti, kereszténydemokrata tábor".

Kérdésre válaszolva megjegyezte: nem lehetetlen a kétharmad elérése, de "ha valaki világcsúcs nélkül lesz olimpiai bajnok, akkor nem vagyunk szomorúak". A győzelem a fontos, ha ez újabb kétharmaddal sikerül, az hab a tortán - fogalmazott.

Azt is mondta, kizártnak tartja az ellenzék kétharmados győzelmét. "Nem lesz jóval nagyobb különbség az ellenzék és a kormánypártok között, mint egy paraszthajszál, és nem ők lesznek az elsők, ebben egészen biztos vagyok" - tette hozzá.

https://444.hu/2021/09/04/akkora-gondolati-ivet-huzott-deutsch-tamas-hogy-beleroppant-a-baloldal

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr8016679896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása