He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Imahadjárat indul a tízparancsolat szerint élő politikusokért – lapszemle

2021.08.19. 04:15 guma

Minden településre egy ezért imádkozó személyt!

A KDNP részéről Surján László egykori népjóléti miniszter is csatlakozott a felhíváshoz.

A CÖF és a Fradi is kapott a Magyar Fejlesztési Bank millióiból

A CÖKA néhány hónapja kapott 25,4 milliós támogatást a banktól, de a többi támogatott között is azok a nevek bukkantak fel, akik a fejőstehéncégektől rendre pénzhez jutnak. Egy normális országban állami cégek nyíltan politikai tevékenységet folytató szervezeteket nem finanszíroznak és a juttatott támogatásokról rendszeresen, nyilvánosan elszámolnak. Amúgy a pénzből a a Portfolio kiadója is kapott – ez az a portál, amelynek szemlézésével pár hónapja felhagytunk, mert látványosan fordult a hajójuk egy másik irányba.

Bombaüzlet a Hernádi családban

Óvatos becslés szerint is több százmillió forintos haszonnal értékesíthet dunai panorámás építési telkeket Esztergomban Hernádi Zsolt Mol-vezér rokona, Bacsa György érdekeltsége. A mára húsz telekre felszabdalt egykori Gyopár kemping területéről van szó, melynek megvásárlása a 24.hu információja szerint családi segítséggel lett bombaüzlet: a több mint kéthektáros telket ugyanis Hernádi Ádám esztergomi fideszes polgármester előterjesztésére minősítették belterületté, ezzel pedig jelentősen megnőtt az értéke.

Hajdúnánási MotoGP-pálya: csak a tervezése 4,7 milliárdba kerül

A projektért felelős cégnél közben 2 milliós fizetések lehetnek.

Augusztus 20. és a vírus: senki nem érti mi is történik Magyarországon

Ha a kormányzat megkérdezte volna a járványügyi szakembereket, hogy mit ajánlanak az emberek védelmére, semmiképpen sem voksoltak volna tömegrendezvényre. Vagy ha az mégis elkerülhetetlenné válik, akkor föltétlenül a maszkviselést, a megfelelő fizikai távolság tartását ajánlották volna mindenkinek.

Többezer budapesti kollégista késve költözhet be saját helyére az Eucharisztikus Kongresszus miatt

A kollégisták életét a koronavírus is alaposan felforgatta: tavaly novemberben, a második hullám berobbanásának idején alig 28 órájuk maradt a kiköltözésre.

A NER magángépét is „megsétáltatták” a bérüket keveslő légiirányítók

A légiirányítók július 27-én kezdtek volna határozatlan idejű sztrájkba, miután a Fővárosi Törvényszék másodfokon is jogszerűnek minősítette tervezett munkabeszüntetésüket, amit azért határoztak el, mert régóta nem tudtak dűlőre jutni a béremelésről az állami tulajdonú HungaroControllal.

A Momentum és a TASZ is megtámadta Orbán népszavazási kérdéseit

Mindannyian hétfőn, a rendelkezésre álló utolsó napon kopogtattak a Kúriánál.

Ha Orbán Viktor ki akar léptetni minket az EU-ból, ahhoz pont így kell hozzáfognia

Akárcsak az Európai Néppártban a Fidesszel kapcsolatban, az EU-ban is lenne igény Magyarország távozására…

Holland sugárzási engedélyt szerzett a TVN24, hogy folytathassa lengyelországi működését

Ez egyelőre azonban közel sem biztos, ugyanis a legnépszerűbb lengyelországi hírcsatornának számító TVN24 a bírálók szerint komoly szálka a lengyel kormány szemében.

A kormány máris a migránsokkal riogat

Magyarország és Bulgária egyedüliként nem csatlakozott a nemzetközi nyilatkozathoz.

Afganisztán összeomlása közvetetten még jól is jöhet Orbánnak

Lásd eggyel feljebb…

Törökország 295 kilométeres falat épít, hogy megakadályozza az afgán menekültek beáramlását

Az egész világ tele lesz falakkal, és mögöttük olyan emberekkel, akik még egy felszálló repülőgép kilincsébe is belekapaszkodnának, csakhogy kijuthassanak onnan. Szép új világ.

Joe Biden: Nem kérhetem a katonáinkat, hogy vég nélkül vívják egy másik ország polgárháborúját

Üzent a talibánnak, hogy ne zavarják meg a most zajló kimenekítéseket, különben rendkívül erős válaszcsapással reagál majd az Egyesült Államok hadereje.

Kína és Irán is szemet vetett Afganisztánra

Miközben a nemzetközi közösség elítéli a tálibok erőszakos hatalomátvételét és humanitárius, illetve menekült katasztrófától tart, Peking és Teherán sokkal megengedőbb a szélsőséges iszlamistákkal szemben.

Fotó: MTI Archív

Szerző: Huppa-értesülés
Forrás: Huppa

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1516662566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása