He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

A csodacsapat akik önérzetesen így lépnek ki, vagy csak felfüggeszti magát a néppárt frakcióban?

2021.03.04. 11:45 guma

Mi így szoktunk kilépni…

A Fidesz európai parlamenti képviselői kilépnek az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti képviselőcsoportjából, miután a néppárti frakció a mai ülésén elfogadta az alapszabályának módosítását – jelentette be szerdán Gál Kinga, a Fidesz-KDNP EP-delegáció elnöke és Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-delegáció vezetője az MTI-hez eljuttatott közleményükben.

Gál Kinga és Deutsch Tamás elmondta,

sajnálatos és politikailag elfogadhatatlan, hogy egy naponta többezer európai polgár életét követelő járvány idején, ami soha nem látott nyomás alá helyezi polgárainkat és gazdaságainkat, az EPP frakció kapkodó adminisztratív manőverekbe kezdjen, és megkérdőjelezhető felfüggesztési szabályokon keresztül korlátozza az európai parlamenti képviselők jogait.


Álláspontjuk szerint,

minden körülmények között, maradéktalanul tiszteletben kell tartani az európai választásokon a Fideszt támogató csaknem 2 millió magyar polgár demokratikus döntését,

és a megválasztott képviselőik jogai semmilyen módon nem korlátozhatók vagy megvonhatók.

Meggyőződésük szerint, a politikai nézetkülönbségek jogi megbüntetése antidemokratikus és méltatlan az Európai Néppárthoz.

És akkor még ezt hozzá:

(Kiemelések tőlünk.)

Szerző: Huppa, MTI
Forrás: Huppa

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr3016449884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guma 2021.03.04. 16:59:45

eszembe sincs csúnyán beszélni, de nem várták meg kibasszák őket...

és milyen érdekes de a
kibaszni
megbaszni
lebaszni
rábaszni
szétbaszni
felbaszni
átbaszni
között csak egy a "csúnya" ami szexuális tartalmat képvisel, a többi micsoda más jelentéssel bír...

habakuk000 2021.03.04. 17:28:34

@guma: :) Pedig régen a finom úri népek használták, a pórok simán hágtak, nem kényeskedve basztak. Állítólag. Így olvastam valahol.

látjátok feleim szümtükkel 2021.03.04. 17:58:45

Én viszont nem értem, hogy miért Orbán jelentette be, miniszterelnökként aláírt levélben, hogy a fidesz képviselői kilépnek a néppárt úniós parlamenti frakciójából. 1. Ő nem úniós képviselő. 2. Akkor most kiléptek a meg sem szólaló képviselők, vagy sem, és ez csak egy barbatrükk?

Az, hogy beléptek a néppártba, párthatározat ( ha volt egyáltalán megkérdezve a tagság ), és mint pártelnök természetes, hogy ő vezényelt. De a parlamenti képviselőknek ő nem vezényel. Vagy azoknak nincs önálló véleményük, rendelkezési joguk? Netán úgy gondolják, hogy az EP is úgy működik, mint a magyar?

habakuk000 2021.03.04. 19:29:42

@látjátok feleim szümtükkel: Volt már ilyen a történelemben.
Lajos is azt mondta, az állam én vagyok.
Igaz, akkor még az abszolutizmus volt a divat.
süti beállítások módosítása