He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

A magyar kormány tett egy nagy szívességet Putyinnak

2021.01.30. 07:50 guma

 Azért ezt sem kellene figyelmen kívül hagyni:

Azt kérték, hogy az Európai Gyógyszerügynökség szabályainak is megfelelő bevizsgálás után engedélyezzék a készítmények forgalomba hozatalát.

Oroszországot jó helyzetbe hozza, hogy Magyarország elismerte a Szputnyik V orosz vakcinát, mert alátámasztja az orosz oltóanyag minőségét, és világszerte erősíti Oroszország arculatát – nyilatkozta az orosz hivatalos hírügynökségnek Andrej Bisztrickij, aki a Vlagyimir Putyin éves beszélgetéseiről ismert, úgynevezett Valdaj Vitaklub egyik vezető személyisége, szakmáját nézve a pedagógia-tudománnyal foglalkozó egyetemi professzor.

„Magyarország egyszerűen megerősíti, hogy az orosz vakcina legalábbis nem rosszabb, de talán jobb a többinél, és a feltételezéseknek megfelelően meglehetősen hosszan hat. Ezzel Oroszország pozíciója jobb lett, mint előtte volt, és erősödött az ország jó hírneve” – mondta.

Szólt arról, hogy Oroszország már két vakcinát is kifejlesztett és vérhatóan hamarosan lesz még egy harmadik is. Úgy vélte, mindez azt mutatja, hogy

„az egészségügy, annak menedzselése, az orosz elosztó és ellenőrző rendszer meglehetősen magas színvonalon működik, nem mindenhol ideálisan, de a rendszer működik”.

Végül a jelentés felsorolta, hogy eddig Oroszországon kívül Belaruszban Magyarországon, Szerbiában, Argentínában, Bolíviában, Algériában, Palesztinában, Venezuelában, Paraguayban és Türkmenisztánban engedélyezték az orosz vakcinát.

Fotó: MTI Archív

Miért ennyire rossz az orosz vakcina marketingje?

 

Szerző: Huppa-értesülés
Forrás: Huppa

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr716407998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása