He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

7 bizsergető erotikus regény - kifejezetten nőknek

2020.11.13. 06:01 guma

7 bizsergető erotikus regény - kifejezetten nőknek Forrás: Getty Images

Állítólag a nők pornója az erotikus regény. Hát nem tudom, de az mindenesetre tény, hogy mi gyakrabban emelünk le akár a könyvesboltok, akár a saját könyvespolcunkról egy-egy erotikus regényt. Cikkünkben 7 olyat szerzőt és könyvét ajánljuk, amelyeknek többnyire nagy sikere van a női olvasók körében. Nagyon nagy.

Nyilván senki nem néz pornót, mint ahogy nyilván senki nem olvas erotikus regényeket sem. Nyilván. Azért lett E. L. James - A szürke ötven árnyalata trilógiája is akkora siker. Mindegy is, belemenni felesleges, hogy ki olvas ilyeneket, ki nem, ki miért olvas és ki miért nem. A lényeg ugyanis most itt az, hogy ajánljunk 7 olyan regényt, illetve szerzőt, akiknek az erotikus könyvei rendre nagy sikert aratnak a hölgyek körében. Ráadásul a november 12-15. között megrendezésre kerülő JOY-Napokalatt most a kedvezményre jogosító könyves kuponokkal jóval olcsóbban szerezheted be őket!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Te is szereted az ilyen könyveket? Akkor ne habozz sokáig!

Vi Keeland – A beosztott

Mi lesz abból, ha pont egy unalmas randin, egy étteremben futsz össze egy észbontóan szexi pasival, akit aztán hetekig nem tudsz kiverni a fejedből, majd egy zsúfolt nagyvárosban teljesen véletlenül pont ő lesz a főnököd? És nem csak a főnököd... Hát egy nagyon-nagyon jó kis könyv! :)

Meghan March – Tiéd vagyok

Bár a szerzőnő bármelyik másik könyvét is ajánlhatnánk, legyen szó a Rád vágyom, a Vágy és kétség, Vigyél magaddal vagy bármelyik másik alkotásáról.

Ez azonban most a nagy kedvence mindenkinek, pedig a Tiéd vagyok a harmadik, egyben befejező része Meghan March Mr. Mount bűnös élete című trilógiájának. Hosszú lenne a teljes sztoriba belemenni, de az beszédes, hogy March a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője, aki egyáltalán nem titkolja, hogy szeret mocskos dolgokról olvasni és írni is.

Alex Fiddler – Nem úrinőnek való

Nem mai könyv, 2016-ban jelent meg, mely egyúttal nem egy nő, hanem egy facér férfi életét mutatja be férfi szerzőtől, nem csak férfiaknak. Pillantsunk hát bele a fejébe: vajon ő milyennek éli meg ezt a nem hétköznapi világot? Ráadásul nem egy menedzserről vagy brókerről van szó, hanem egy egyedül élő örömfiúról, aki pénzért adja magát. Olvashatunk a kalandjairól, arról, hogy mit kérnek tőle a nők a férjes háziasszonytól kezdve az üzletasszonyig, a szerelmet épp tanuló csitritől a kiégett özvegyig. Érdekes és nagyon bizsergető olvasmány!

Elle Kennedy – A baklövés

Az egyetemista John Logan, a hokicsapat sztárja bármelyik lányt megkaphatja. Élete csupa buli és csajozás, ám a srác nem olyan, mint amilyennek látszik. Sok minden nyomasztja azt illetően, hogy mi vár rá a diploma után. Hogy elvonja figyelmét, az elsőéves Grace-szel múlatja idejét. Ám egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, aki a rosszul sikerült első év után nem csak idősebben, de érettebben tér vissza az egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende, csendes kislány, akit Logan annak idején megismert. Ha a srác azt hiszi, hogy ő is engedelmesen hanyatt vágódik neki, mint a többi csaj, hát nagyon téved. Ha vissza akarja kapni, küzdjön meg érte! Ezúttal Grace veszi kezébe az irányítást… és nem lesz szívbajos.

Lakatos Levente - Szigor

Az egykoron kicsapongó életet élő Liza egy látszólag tökéletes, ám valójában színlelten boldog párkapcsolatban él egy fényes politikai karrier előtt álló férfival.

Szigor, a keresett reklámszakember pedig nem csak a munka területén szigorú és népszerű, de a nők körében is.

Mi történik, amikor ez a két ember találkozik és valami szikrára kap közöttük?

Liza és Szigor őrült vágyaktól hajtva félelmetes játszmába kezd, de vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán?

Figyelem, a politikai zsarolással, érzelmi játszmákkal és buja jelenetekkel fűszerezett történet néhol egészen szókimondó!.

 https://www.evamagazin.hu/7-erotikus-regeny-noknek-134072?utm_medium=hirkereso

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr116280932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása