He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Az ismeretlen szerző FB-on keringő karcolata

2020.09.21. 06:30 guma

“Innét a haldokló, dekadens, iszlamizálódott, elmigránsosodott, megsorosodott, genderes Nyugatról mély áhítattal figyeljük, amint Európa legügyesebben védekező kormánya dolgozik. Sűrűn jegyzetelünk, hogy legközelebb már nekünk is ilyen flottul menjen.

Hogy is csinálták eddig?

Kínában megkezdődik a dögvész. Kellő lenézéssel kezeljük a problémát. Együttérzünk, de egyrészt sokan vannak meg bírják, másrészt meg, mi a faszt zabálnak össze minden hülyeséget. Azért párvezetőnk meglátogatja őket, hogy ne érezzék magukat egyedül.

Olaszországban is beindul az öreg kaszás Covid-háton. Ezek a tápos digók gyenge szerkezetűek meg fegyelmezetlenek is, különben is: a fasznak engednek be migránsokat. A sunyi kis vírus átcsusszan Ausztriába is. Neee, hülye labancok, kell nektek sörbe labdát köpködni!

Nagyjaink némelyike kifejti, hogy lófasz ez, nem vírus, kicsit nőni fog a papír-zsebkendő eladás, nem kell hisztizni. Ilyen a V4-eknél amúgy se fordulhat elő. Erről a vírusnak nem szóltak, megjelenik Orbániában. A migránsok miatt van gond, derék kipcsák nem betegszik, kibasszuk a picsába az iráni diákokat. Megy a libsibolsi-hiszti, hogy maszk, kesztyű, fertőtlenítő, műfasz meg ilyenek. Gyíkvállú szarosok. A maszk csak árt, kesztyű nem kell, nekünk nincs ujjlenyomatunk, fertőtlenítőnek ott a pálinka.

Kezd hullani a nép. Sok az alapbetegség, a világelső egészségügy ellenére is. Egy ideig nemi szervünk ütemes húzogatásával igyekszünk a problémán úrrá lenni, aztán rájövünk, hogy Karácsony miatt van minden, máris jobban érezzük magunkat. Megfontoltan nem kell bezárni az iskolákat. Majd másnap megfontoltan be kell zárni. Ezt híjja a szaknyelv rugalmas reagálásnak… Bezárunk mindent a picsába. Mindössze talán 30-40 kibúvó akad a korlátozások alól. Szóval, aki akarja, betartja…

Rájövünk, hogy mégis kell maszk, kesztyű, fertőtlenítő, lélegeztetőgép. Megkeressük a legszarabbat, és gyorsan veszünk négyszeres áron tengernyit. Zömmel a raktárakba. Hátha még felmegy az ára, akkor még jobb üzletet csináltunk. Zárjuk a határokat, maximum 100 ezer ingázó jöhet-mehet naponta. Az elérhető öregeket lekaszálja a vírus. A nép tanul, igyekszik elkerülni a kórházakat, kissé leül a vírushelyzet. Gondosan ördögtől valónak minősítjük a tesztelést, vadbarom Soros-bérenc mindenki, aki ezt szorgalmazza.

Amit nem tudunk, az nem fáj. És nem rontja a statisztikát. Zajlik a hadiállapot. Operatív törzs, cégparancsnokok, kórház-parancsnokok, teljhatalom az uralkodónak, rekvirálás jelleget ölt az addigi lopás, lecsapunk a rémhírterjesztőkre, ha azok nem a mi rémhíreinket terjesztik. Kioktatjuk a lakosságot kézmosás-, szellőztetés-, húsvéti tojás- és egyéb fontos ügyekben. Nyárra instrukciók: Több Balaton, kevesebb Adria! Aztán irány Horvátország, a jól megérdemelt pihenés, jachtozás.

Aztán itt van az ősz (Itt van újra.) Covid barátunk is kipihenten visszatér. A fertőzés pikk-pakk a közelében jár a napi ezernek, és ez vélhetően még csak a kezdet. Most már keményen büntetjük, aki nem hordja a “semmire se jó” maszkot. Lezárjuk a határt. Kivéve a V4-ek, az ingázók, a sportolók, a vadászok, a pék lompos fasza meg a gyevi bíró. Aztán állunk tanácstalanul, hogy mi a bús faszt is kéne lépni. Na mindegy, míg rájövünk, rendezünk egy fasza nagy focimeccset.

Itt tart éppen Európa legsikeresebben védekező kormánya, állig fegyverben, talpig Covidban. Érdeklődve figyel a világ és igyekszik tanulni…”

Szerző: Facebook?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr4616207126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása