He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Melyik ajtót választod? :-)

2020.08.31. 04:45 guma

Nézd meg a képet és mondd el, melyik ajtón mennél be? A lelkedről sokat elárul a döntésed

Oka van annak, hogy egyes tárgyakhoz, személyekhez és helyekhez megmagyarázhatatlan kötődést érzünk, míg más dolgok taszítanak minket. A személyiségedről árulkodik egy-egy ilyen érzés, az alábbi teszt pedig ezzel kapcsolatban fedhet fel rólad érdekességeket. Nézd meg a fenti képet, és válaszd ki azt az ajtót, amelyiken besétálnál!

1. Ha az első ajtón mennél be

Szórakoztató (és egy kicsit szórakozott) lélek vagy, aki laza hozzáállással és óriási szabadságvággyal rendelkezik. Vidám természeted miatt képes vagy az élet legapróbb dolgaiban is megtalálni a szépséget, így már az is boldoggá tud tenni, ha szép rend vagy a lakásodban, vagy szuper illata van egy ajándékba kapott gyertyának.

Imádsz utazgatni, és mindig is nagyon érdekeltek az eltérő kultúrák, ezért legszívesebben folyton úton lennél valamerre.

Nagyon segítőkész ember vagy, ha valaki bajban van, rád tényleg számíthat. Nem véletlen, hogy ha vendégségbe mennek hozzád mások, nagyon jól érzik magukat, hiszen képes vagy szeretetteli atmoszférát teremteni. De meg kell tanulnod, hogy ha neked vannak gondjaid, ne félj segítséget kérni! Hidd el, nem vagy egyedül a problémáiddal.

 

2. Ha a második ajtón mennél be

Fiatalos és gyermeki lelked van, és hiszel abban, hogy az élet csodaszép. Noha egyébként kimondottan optimista vagy, mégis alacsony az önbecsülésed, és hajlamos vagy a szorongásra is. Magad sem érted, miért, de képes vagy apróságokon stresszelni, és ezek hosszú ideig nyomják a lelkedet. Általában nem vagy az az összeszedett típus, nehezen tartasz rendet magad körül, és ha problémával találod szemben magad, nem is tudod, hol kezdd a megoldását.

Mennyire tudod kifejezni magad és az érzéseidet? Valószínűleg egy ideje már nem próbálkozol ezzel, pedig a boldogságod megtalálása érdekében fontos lenne beszélned ezekről a dolgokról. Vannak barátaid, szeretteid, akik szívesen hallanák, mi jár a fejedben; ne félj megnyílni és sebezhetőnek tűnni időnként.

3. Ha a harmadik ajtón mennél be

Neked mindig van egy jó vicced, egy őrületes sztorid, ami miatt vonzod magad köré az embereket. Nem szereted a konfliktusokat, sem a drámákat, hiszen számodra a nyugalom és a problémamentes élet az elsődleges. Minek stresszelni, ha nem muszáj? Szívesen segítesz másoknak, néha akár csak olyan apróságokban is, mint hogy sütit sütsz nekik, máskor pedig a komolyabb gondjaikra is igyekszel megoldást találni. Magadra viszont már jóval kevesebb figyelmet fordítasz, és ritka, hogy önző módon viselkedj. Pedig néha igazán megérdemelnéd, hogy önmagadat helyezd előtérbe, és nemet mondj egy-egy kérésre!

4. Ha a negyedik ajtón mennél be

Mindig is azt érezted, hogy bár fiatal vagy, a lelked sokkal idősebb, és ebben teljesen igazad van. Tele vagy kreativitással, bölcsességgel és művészi hajlammal, ezért különösen jó érzéked van a rajzoláshoz, zenéléshez, és lényegében bármihez, aminek köze van az alkotáshoz.

Két személyiséged van: az egyik nyitott és barátságos, a másik viszont csendes és zárkózott.

A gondolataidat többnyire megtartod magadnak, nem igazán beszélsz róluk, mert gondjaid vannak a bizalommal, és kicsit azt hiszed, valójában senkit sem érdekel, mit akarsz mondani. Bár úgy érzed, hogy nem értenek meg téged mások, néha mégis jó lenne, ha nyitottabb lennél, legalább a közeli barátaiddal. Hidd el, nekik nagyon fontos vagy, és te is jobban éreznéd magad egy őszinte beszélgetés után.

https://www.bien.hu/otthon-kikapcsolodas/erdekessegek-nagyvilag/nezd-kepet-mondd-melyik-ajton-mennel-lelkedrol-sokat-elarul-dontesed/148335?page=2

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr4415729484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása