He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

A te lábtartásod milyen?

2020.08.25. 07:30 guma

tips-and-tricks.co

Mit árul el a lábtartásod a személyiségedről?

Mi rejtőzik a testtartás mögött?

A testbeszéd gyakran sokkal többet mond nekünk, mint amit szavakkal meg lehet magyarázni. Hihetetlenül fontos eszköz, különösen, ha a kapcsolatokról van szó, mivel a legtöbb érzelmet valójában nem szóban közlik.

Tehát amikor más emberekkel foglalkozunk, fontos felismerni, hogy sokkal többet mondunk, mint amit a szavaink kommunikálnak. Nem arról szól, amit pontosan mondunk, hanem arról, hogy hogyan érezzük magunkat, amikor beszélünk. Időnként nehéz lehet az érzéseinkről beszélni, és éppen ezért kommunikáljuk gyakran testbeszéd útján az érzelmeinket.

A testbeszéd sokat mondhat nekünk arról is, hogy kik vagyunk és hogyan viszonyulunk a minket körülvevő világhoz. Milyen a szokásos lábtartásod, amikor ülsz? Ez sokat felfedhet a személyiségéről. Olvasd el az egyes lábtartások jelentését a következő oldalon.

A helyzet

Az emberek, akik így ülnek, nagyon kreatív és karizmatikus emberek. Spontánok és nem gondolkodnak túl sokáig a meghozandó döntéseken. Ez időnként problémákat okozhat, de természetes bájuk átsegíti őket legbonyolultabb helyzeteken is. Az ilyen emberek számára az élet egy kaland, és mindig nyitottak az új tapasztalatokra. Nagyon társasági emberek, akik könnyen új barátokat szereznek, bár ezen kapcsolatok nagy része meglehetősen múlandó.

B helyzet

Azok az emberek, akik ebben a helyzetben ülnek, valódi álmodozók. Képzeletben gazdag emberek, nyitott szemmel teljesen eltévedhetnek a felhőkben, az életben. Nagyon empatikusak és könnyen kapcsolatba lépnek más emberekkel, de éppen ezért szerepelnek a háttérben. Kiváló hallgatók és érzelmeiket erősen élik meg.

C helyzet

Kaotikus emberek, akiknek gyakran nehéz a koncentráció vagy az egyhelyben maradás. Még az elméjük is mindig mozgásban van, sőt gyakran beszélnek anélkül, hogy gondolkodnának a szavaik esetleges hatásairól. Könnyen megunják a dolgokat, és nagyon rövid ideig figyelnek a dolgokra. Olyan emberek, akik képesek jobban teljesíteni egy gyors környezetben, sok stimulussal. Még az emberi kapcsolatokban is elveszíthetik az érdeklődését, így gyakran eltávolodnak másoktól.

D. helyzet

Általában ők nagyon intelligens emberek, akik szeretnek észszerűen gondolkodni. Szabályosak és pontosak. Otthonuk gyakran teljesen tiszta és rendezett: minden mindig a megfelelő helyen van. Kicsit távolságtartó emberek, akik nem tudnak könnyen megnyílni. Nagyon őszinte emberek, akik nem szeretik a pletykálást. Minden helyzetben nyugodtak maradnak, és álláspontjukat nem változtatják meg könnyen.

E helyzet

Ezek az emberek sokat koncentrálnak személyes céljaikra, és nagy fontosságot tulajdonítanak karrierjüknek. Szeretnek ambiciózus célokat kitűzni maguknak, amit nem mindig bírnak  beteljesíteni. Szeretnek személyes szinten is célokat kitűzni, például az egészség és a szeretet kapcsán. Nagyon perfekcionisták, még megjelenésüket tekintve is. Gyakran elfelejtenek hálásnak lenni azért, amilyük már van, mivel mindig többre vágynak.

https://www.napmintnap.com/erdekes/labtartas-szemelyiseg/2/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr9115715592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása